Victimă a traficului de carne vie: Am fost violată de 43.200 de ori

Victimă a traficului de carne vie: Am fost violată de 43.200 de ori
Publicat: 11/11/2015, 17:01

Până la 30 de barbati pe zi, șapte zile pe saptămână, timp de patru ani, înseamnă 43.200 de violuri, a mărturisit Karla pentru CNN.

Povestea ei scoate în evidență realitatea brutală a traficului de personae din Mexic și Statele Unite, o lume care a distrus viețile a zeci de mii de fete din Mexic.

Traficul de carne vie a devenit atât de profitabil încât nu cunoaște limite și unește orașe din Mexic cu altele precum Atlanta sau New York.

Karla povestește că a fost abuzată de o rudă de la vârsta de cinci ani și că s-a simțit respinsă de mama ei.

La 12 ani, a întâlnit un bărbat mai în vârstă cu zece ani, care a copleșit-o cu cadouri și atenție și a ales să plece cu el.

„Am trăit cu el trei luni și m-a tratat foarte bine în acea perioadă. Mă iubea, îmi cumpăra haine, imi dădea atenție, îmi cumpăra pantofi, flori, ciocolată, totul era minunat”, își amintește Karla.
Au existat însă și semne că nu totul este perfect. Bărbatul o lăsa singură câte o săptămână în apartament, iar verii săi veneau des cu câte o fată nouă. Când a întrebat cu ce se ocupă de fapt, acesta i-a răspuns că sunt proxeneți

„Câteva zile mai târziu a început să îmi spună tot ce am de făcut; pozițiile, cât trebuie să cer, lucrurile pe care trebuie să le fac cu clientul și cât timp, cum să îi tratez și cum să le vorbesc ca să îmi dea mai mulți bani”, povestește Karla.

Așa au început patru ani de iad. Ea a fost forțată să se prostituteze în Guadalajara, unul dintre cele mai mari orașe ale Mexicului.

„Începeam la 10 dimineața și terminam la miezul nopții. (…) Unii bărbați râdeau de mine pentru că plângeam. Trebuia să îmi închid ochii ca să nu văd ce îmi fac, ca să nu simt nimic”, spune aceasta.

Într-o zi, când lucra într-un hotel cunoscut pentru prostituție, a venit poliția. Fata de 13 ani a crezut că va fi salvata, însă, în schimb, polițiștii au dus fetele în câteva camere și au început să le filmeze în poziții compromițătoare, apoi le-au amenințat că vor trimite înregistrările familiilor lor, dacă nu fac tot ce le cer.

„Au fost dezgustători. Știau că suntem minore. Nici măcar nu eram dezvoltate. Aveam fețe triste. Erau fete care aveau numai 10 ani. Erau fete care plângeau. Le-au spus polițiștilor că sunt minore și nimănui nu i-a păsat”, povestește ea.

Karla a născut o fetiță la 15 ani, iar traficantul ei a luat-o de lânga ea la numai o lună după naștere. Avea să o vadă apoi abia peste un an.

Karla Jacinto a fost salvată în 2006 într-o operațiune anti-prostituție în Mexico City.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase