VIDEO. Cum arată femeia cu cele mai mari fese din lume

Publicat: 22/01/2013, 20:54
Actualizat: 08/05/2019, 10:21

The Sun a publicat un material despre Mikel Ruffinelli, femeia cu cele mai mari fese din lume, a căror circumferință măsoară 2,4 metri.

Ruffinelli (39 de ani), care locuiește în Los Angeles, cântărește 190 kg, conduce un camion deoarece nu încape într-o mașină normală, are nevoie de două locuri în avion și are în casă numai scaune ranforsate.

PLUS: LOVITURĂ DE TEATRU în cazul Sergiu Nicolaescu! Este incredibil și fără precedent ce se întâmplă ÎN ACESTE MOMENTE!

PLUS: OTV, INTERZIS! Motivul FĂRĂ PRECEDENT pentru care Dan Diaconescu primește cea mai grea LOVITURĂ:

PLUS: Surpriză! ANUNȚ TOTAL NEAȘTEPTAT pentru cei care descarcă filme de pe TORENȚI – E valabil și pentru România! Ce s-a întâmplat la câteva ore după anunț

PLUS: DECIZIA de ultimă oră care îi va afecta pe toți ȘOFERII din România începând cu 1 februarie!

Deși atrage deseori privirile celor din jur, Ruffinelli spune că nu vrea să slăbească. „Când merg pe stradă, aud oameni spunând: ‘Uită-te la fundul ei imens’. Unii cred că mi-am făcut operații să arăt așa, dar totul este natural. Probabil este rezultatul faptului că am avut patru copii, dar și a faptului că femeile din familia mea au în general coapse mari”, mărturisește femeia.

În adolescență, Ruffinelli avea o greutate de 82 de kilograme, dar s-a îngrășat treptat, după ce a născut fiecare copil. Coapsele ei gigantice sunt accentuate și de faptul că Ruffinelli are doar 1,62 m și o talie relativ normală, de 101 cm.

Ruffinelli, care a fost model al site-ului Big Beautiful Women a povestit cu mândrie pentru The Sun că trebuie să intre pe uși dintr-o parte, pentru că altfel ar rămâne blocată, și că a rămas de mai multe ori înțepenită în cabina de duș. Ea a mărturisit că mănâncă șase cartofi, două ouă, cârnați și șuncă la micul dejun, iar la prânz și seara consumă pește, pui la grătar, chipsuri, orez și piure, la care se adaugă snacksurile.

Soțul femeii afirmă că îi iubește formele, acestea fiind unul dintre motivele pentru care s-a căsătorit cu ea. „Este frumoasă și pe dinăuntru, încrederea ei este sexy. Când mergem pe stradă și bărbații se uită la ea, sunt mândru că este a mea”, spune soțul lui Ruffinelli.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase