VIDEO – Mowgli de Moscova. O fetiță a fost găsită printre grămezi de GUNOAIE și GÂNDACI într-un apartament

Redactor:
Florin Jinga
VIDEO – Mowgli de Moscova. O fetiță a fost găsită printre grămezi de GUNOAIE și GÂNDACI într-un apartament
Are 5 ani și a crescut complet izolată de lume

O fetiță, care răspunde la numele Liubovi, a trăit timp de cinci ani complet izolată de lume și printre mormane de gunoaie. Descoperirea șocantă a fost făcută de autorități într-un apartament din Moscova.

Totul a ieșit la iveală, după ce mama copilului, în vârstă de 47 de ani, a dispărut timp de câteva zile.

Vecinii au alertat poliția după ce au auzit plânsetele copilei. Sosiți la fața locului, oamenii legii au fost nevoiți să intre în interior cu echipamente speciale de protecție.

Ce au văzut, i-a șocat. Fetița avea în jurul gâtului un lanț care i-a rămas mic și a ajuns să-i intre în piele. În plus, nu știe să vorbească și de-abia interacționează cu oamenii.

Ea a fost găsită printre gândaci, flămândă și puternic deshidratată, susține poliția. Medicii au spus că suferă de anorexie.

Mama ei a fost arestată și riscă să fie condamnată pentru „tentativă de omor”. Vecinii spun că nu știau nimic de ea de cinci ani încoace. Femeia le-a spus atunci că a trimis-o la bunica ei.

Foto: Captură

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide