Vlogger-ul Selly reacționează la comentariile jurnalistului CTP privind accidentul rutier. A lansat o piesă în care spune cum face el banii – VIDEO

Vlogger-ul Selly reacționează la comentariile jurnalistului CTP privind accidentul rutier. A lansat o piesă în care spune cum face el banii - VIDEO
Publicat: 17/12/2019, 08:55

Trupa 5GANG a lansat piesa Hocus Pocus, ca reacție la criticile aduse de gazetarul CTP legate de faptul că Selly a fost protagonistul unui accident rutier, la scurt timp după ce și-a cumpărat o mașină în valoare de 70.000 de euro.

Melodia începe chiar cu o secvență a declarației lui CTP. Apoi Selly reacționează, cu ironie: „Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt «preafericit» ca Dani”. De asemenea, vloggerul prezină în melodie și câteva titluri de ziare care îl descriu: „Da” mă găsești pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. „Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînțelege”, „Ăștia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe celebrul vlogger pentru extravaganță:

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!… Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o (…).Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Totuși, Selly a explicat de nenumărate ori în vlogg-urile sale că a muncit foarte mult de-a lungul anilor pentru faima și banii de care se bucură în prezent.

„Eu n-am vrut să vorbesc despre subiectul acesta. Și nici măcar nu am vrut să se afle. Dar din moment ce a ajuns peste tot în presă, haideți mai bine să vă povestesc eu exact cum s-a întâmplat. Am făcut un accident din vina mea în sensul giratoriu de la Aviatorilor. Eu eram pe banda depărtată de sensul circular și voiam să fac stânga. M-am încadrat prost, în timp ce tipul care a intrat în mine era aproape de sens și în loc să facă stânga, el voia să meargă înainte. Deci, cumva, amândoi eram încadrați prost.Acum cel mai important lucru din toată situația asta este că eu sunt bine, omul ăla este bine. Voiam în primul rând să știti toată treaba asta pentru că am văzut peste tot vorbindu-se de valoarea mașinii, că mi-am luat eu mașină scumpă și că am stricat-o. Nimeni nu s-a gândit la faptul ca se putea intampla ceva mult mai rău. Toată lumea se gândea numai la lucrurile astea materiale. Mașina asta, toate astea sunt niște fiare. Ele se schimbă, se repară, se îndreaptă, mă costă în jur de 5.000 de euro reparația”, a spus Selly, pe Instagram.