VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Antrenorii, pe aceeași scenă cu foștii lor elevi, finaliștii primului sezon

Publicat: 25/09/2012, 15:49
Actualizat: 07/07/2016, 01:09

Marți, 25 septembrie, de la ora 20:15, la ProTV debutează cel de-al doilea sezon al show-ului „VOCEA ROMÂNIEI„. Una dintre surprizele care vor deschide seara este cântecul pregătit de cei patru antrenori: Loredana, Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu și cei patru finaliști ai primului sezon: Dragoș Chircu, Ștefan Stan, Cristian Sanda și Iuliana Pușchila.

Cei 8 interpretează într-o manieră proprie piesa „Moves like Jagger” a celor de la Maroon5, reușind să electrizeze întreaga sala prin prestația lor.

Cel de-al doilea sezon de „VOCEA ROMÂNIEI” începe în forță cu concurenți unul și unul, adevărați artiști care nu doar că au reușit să întoarcă scaunele, dar au ajuns la performanța de a ridica antrenorii pe scaune.

Lupta nu se dă doar pe scenă, ci și între Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu. Cei patru scot artileria grea și se folosesc de toate argumentele pentru a-i aduce la ei în echipă pe cei mai buni concurenți.

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Emisiunea revine din 25 septembrie la Pro Tv. Ce voci consacrate vor intra în competiție

În prima ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, pentru a convinge o concurentă să se alăture echipei lui, Horia Brenciu recurge la un gest neașteptat, care a lăsat mască atât publicul cât și pe ceilalți antrenori. Despre ce este vorba, telespectatorii vor descoperi marți, 25 septembrie, începând cu ora 20:15, la ProTV.

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Cele mai bune momente din primul sezon al show-ului de talente. VIDEO

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase