VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Cele mai bune momente din prima etapă a CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 13/11/2012, 15:02
Actualizat: 29/07/2014, 19:30

Săptămâna trecută, la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cei patru antrenori ai show-ului de la ProTv: Loredana, Horia Brenciu, Smiley și Marius Moga și-au aruncat primele echipe în „ringul” Confruntărilor.

Prima ediție a Confruntărilor în duete, alcătuite de către cei patru membri ai juriului, s-a soldat, așa cum bine a anticipat Horia Brenciu, cu „bucurie și lacrimi”, în egală măsură.

Smiley a surprins pe toată lumea cu primul duet pe care l-a alcătuit, format din Jan Selaru și Laura Gherghescu. Jan s-a confruntat cu o problemă mai puțin obișnuită. Comparat de mulți cu Canaf, concurent din sezonul trecut al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, acesta a declarat în perioada repetițiilor : „După ce termin de cântat, va trebui să-mi pun limba în două atele, se va rupe undeva” – referindu-se la cele două limbi străine în care a fost nevoit să cânte: franceza si araba. Deși urechea muzicală l-a ajutat pe Jan în timpul confruntării, Laura a fost cea care l-a convins pe Smiley că merită să meargă mai departe în competiție.

„Voi trebuie să credeți că sunteți VOCEA ROMÂNIEI toți 14″, așa își incuraja Marius Moga elevii înainte de prima confruntare a sezonului. Primii aleși de Moga să se dueleze au fost Dorin Ochenatu și Cezar Dometi. Cu stiluri de interpretare și firi total opuse, cei doi au dat naștere la scântei în timpul repetițiilor. Ei au interpretat piesa „Starlight” a trupei Muse, o melodie rock pe care Dorin, fan R&B, nu s-a descurcat atât de bine ca și Cezar, cel din urmă fiind preferat de către Smiley, Brenciu, dar mai ales de către antrenorul său, Marius Moga.

Pentru că „trebuia să avem și așa ceva”, cum bine a spus Smiley, antrenorul a alcătuit „duetul divelor”: Andreea Olariu, tânăra de doar 16 ani, și Camelia Marinescu. Piesa interpretată de către cele două, „When you believe”, s-a dovedit a fi crezul norocos pentru Andreea. Camelia a impresionat-o pe Loredana cu energia și „sinceritatea incredibilă”cu care a cântat, la fel ca și pe Cristi Minculescu și pe Randi, însă decizia finală i-a aparținut lui Smiley, care a mers pe mâna Andreei, probabil datorită faptului că „pare mai de viitor”, așa cum a subliniat Randi.

Duetul alcătuit din Mihai-Ioan Toma și Vizi Imre din echipa Moga a oferit cele mai amuzante momente ale primei ediții a Confruntărilor de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2. Piesa aleasă de către antrenorul Marius Mogo, „I wanna be like you”, din filmul animat pentru copii „Cartea Junglei” a uimit pe toată lumea și le-a dat ocazia celor doi concurenți să facă show și să se distreze pe scenă, în același timp. „Dați foarte bine împreună, ați putea chiar să faceți un duet”, le-a spus Smiley celor doi concurenti. Cu toate acestea, naturalețea și lejeritatea cu care cânta fiecare piesă l-au determinat pe Moga să meargă mai departe cu cel cu care simte că va putea câștiga VOCEA ROMÂNIEI, Vizi Imre.

Primul episod din „Brenciana” a început cu duetul alcătuit din Vlad Simon și tânăra Diana Moșneagu, de numai 15 ani. Pe piesa „Wake me up before you go go”, Smiley a văzut-o pe Diana „ca o culoare pe piesa lui”, de parcă ar fi fost invitată să cânte în concertul lui Vlad. Decizia lui Horia a fost în concordanță cu părerile celorlalți membri ai juriului: acesta l-a ales pe Vlad.

„Un duet plin de feminitate”, așa cum l-a numit antrenorul Brenciu, le-a avut în componență pe prietenele din afara scenei, Izabela Simion și Camelia Sterea. Pe piesa „My number 1” a Helenei Paparizou, cele două au oferit un spectacol plin de culoare și dinamism. Criticată atât de Horia, cât și de Monica, pentru că a acordat mai multă atenție dansului în detrimentul interpretării piesei, Camelia aproape și-a pierdut speranța și a izbucnit în lacrimi. Nu mică i-a fost mirarea atunci când s-a vazut aleasă și luată pe sus, la propriu, de către maestrul Brenciu.

Loredana și-a alcătuit duetul de „Bieberi” format din Teodor Manciulea și Bernard Lazăr, care au avut de interpretat melodia „Baby” a cunoscutului star de peste ocean. Alintați de catre antrenor „castorașii mei dragi, mai dulci decât ciocolata”, Loredana le-a cerut amândurora să nu se lase de muzică, însa a ales să „câștige” VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2, cu Teodor pentru că „are ceva unicat și mari șanse să ajungă în finală”.

Loredana a mers încă o dată pe elementele care îi apropie pe concurenți atunci când a alcătuit duetul Cristian Nistor – Alexandru Simion: amandoi au fost caracterizați de aceasta ca fiind „cool, masculini, frumușei foc”. Deși conștientă de faptul că este „câștigată și pierdută, în același timp”, așa cum a spus Smiley, oricare i-ar fi decizia, Loredana l-a ales pe Cristian. „A fost puțin mai bun în seara asta”, a încercat ea să îl consoleze pe Alex, care a părăsit scena cu ochii în lacrimi.

„O pereche foarte cool și sexy”, cum a subliniat Loredana, a fost cea alcătuita din Ciprian Teodorescu și Magdalena Cichirdean, concurenții din echipa antrenoarei. Magdalena a impresionat jurații de sex masculin, „am văzut o bucățică din Loredana acolo”, a declarat Smiley la finalul piesei. Loredana a apreciat, la rândul ei, evoluția extraordinară a Magdei, însă Ciprian, cel care cântă „ca și cum ar vorbi”, fără să facă niciun efort, a primit votul de încredere al antrenoarei și va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 2.

Săptămâna aceasta antrenorii vor arunca în „ringul” de la VOCEA ROMÂNIEI noi concurenți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...