VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Emisiunea revine din 25 septembrie la Pro Tv. Ce voci consacrate vor intra în competiție

Publicat: 25/09/2012, 12:13
Actualizat: 10/07/2016, 14:14

Zeci de voci dintre cele mai bine antrenate, cântăreți consacrați sau aflați la început de drum, foști concurenți care au experimentat deja bucuria succesului și celebritatea și patru antrenori hotărâți să exploateze la maximum talentul celor aflați în concurs se vor întâlni din nou la Pro Tv, în cel de-al doilea sezon al show-ului „VOCEA ROMÂNIEI„.

Din 25 septembrie, în fiecare marți, de la ora 20.15, emisiunea „VOCEA ROMÂNIEI” revine la Pro Tv cu un nou sezon ce promite o confruntare și mai aprigă între cei patru antrenori de talente.

Smiley, Horia Brenciu, Loredana și Marius Moga vor lansa fiecare în competiție câte 14 concurenți, cu doi mai mult de fiecare față de sezonul trecut. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro și titlul de „VOCEA ROMÂNIEI” se va dovedi mai dură decât în sezonul trecut, pentru că, alături de concurenții care au convins juriul prin calitățile lor vocale se vor afla și artiști care fac deja parte din peisajul muzical românesc.

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Cei 4 antrenori cântă alături de finaliștii primului sezon

Prin poartă către celebritate care este „VOCEA ROMÂNIEI” se pregătesc să treacă Tibi Scobiola, Dalma – pe care telespectatorii ProTV au putut să o vadă și să o asculte și la „Land of Jokes”, David Bryan – solistul trupei Hotel FM, câștigătorii selecției naționale Eurovision 2011, Elena Vasile – solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor sau Andreea Olariu.

„Nivelul vocilor din acest sezon a crescut și mai mult. Ne-a fost foarte dificil să alegem, dar cu toate astea show-ul va fi unul nebun. Faptul că în competiție avem voci care sunt deja în industria muzicală e o dovadă a faptului că VOCEA ROMÂNIEI oferă orizonturi uriașe. Aici este un loc în care se nasc prietenii, colaborări și contracte”, a declarat Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2. Cele mai bune momente din primul sezon al show-ului de talente. VIDEO

„Avem elevi foarte mulți și de foarte bună calitate. Din acest motiv ne-a fost foarte greu să alegem și sper ca acest sezon să fie și mai incitant decât primul. Vocile deja cunoscute publicului nu fac decât să mărească miza concursului și să demonstreze că acest show te duce la nivelul următor al carierei”, spune și Loredana.

Pe lângă concurenții deja cunoscuți publicului, telespectatorii vor avea parte de câteva niste surprize nemaipomenite și vor asculta voci care îi vor convinge instantaneu că merita un loc pe piața muzicală.

Fostii concurenți din primul sezon al emisiunii: Ștefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Pușchila, Dragoș Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga și Alina Toma se vor afla și ei în platoul show-ului „VOCEA ROMÂNIEI” pentru a fi alături de foștii lor antrenori, dar și pentru a urmări concurenții care vor trece prin aceleași emoții ca și ei.

La rândul lui, Marius Moga mărturisește că i-a fost dor de „mirosul de competiției muzicală” și că este foarte încântat de cei care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute. „E un lucru mimunat că oameni deja lansați au ales să vină aici. Înseamnă că li s-a părut important ca lumea întreagă să vadă evoluția lor. VOCEA ROMÂNIEI e șansa de a fi apreciați de publicul larg, nu doar de oamenii din breaslă”, a precizat Moga.

Din 25 septembrie la Pro Tv „se anunță o toamnă plină de… acute!” – după cum spune Horia Brenciu care este fericit că își poate antrena concurenții. „VOCEA ROMÂNIEI” – are în opinia artistului – forța tuturor festivalurilor românești la un loc. „Ea reprezintă o șansă mai puternică decât orice selecție națională, o șansă de perfecționare a fiecărui concurent alături de un antrenor experimentat”, a spus Horia Brenciu. Antrenorul se arată foarte bucuros de faptul că din echipa lui fac parte concurenți „fresh, simpatici, inteligenți, cu poftă de muzica, plini de bun gust și extrem de talentați” ale căror voci se vor face auzite în noul sezon al emisiunii „VOCEA ROMÂNIEI„.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase