VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Alți nouă concurenți merg mai departe în lupta pentru marele premiu

Publicat: 21/10/2013, 13:44
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a readus, sâmbătă seara, în fața publicului și a juriului noi concurenți dornici să demonstreze că au fost înzestrați cu un talent special.

Cei patru jurați de la VOCEA ROMÂNIEI – Horia Brenciu, Loredana Groza, Smiley și Marius Moga – și-au construit din nou pledoarii puternice pentru a atrage în echipele lor cele mai bune voci.

Astfel, la finalul celei de-a patra ediții a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3, Smiley a devenit antrenor pentru încă patru concurenți, Marius Moga și Brenciu și-au completat echipele cu câte doi concurenți fiecare, în vreme ce Loredanei i s-a alăturat un singur concurent.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT ediția a IV-a

UPDATE 22:45 Deși are doar 18 ani, Elis Opriș spune că deja știe ce trebuie să facă mai departe în viață: muzică. „Știu că acesta este drumul meu și îl urmez cu pași mici, dar siguri”, spune ea.

Studiază pianul de trei ani, însă părinții nu o susțin întru totul în ceea ce privește visul ei de a deveni cântăreață. Totuși, adolescenta, se arată încrezătoare că VOCEA ROMÂNIEI este șansa ei cea mare. „Mă fascinează încă din primul sezon. Cred că așa aș putea să demonstrez părinților că acesta este drumul meu în viață”.

Elis a cântat piesa „Upside Down”, cucerindu-i imediat pe Horia Brenciu, Loredana și Marius Moga.

„Eu m-am întors pentru că mi-a plăcut bucuria din glasul tău”, a spus Marius Moga.

„Ai cântat foarte frumos, ești vie!”, a adăugat Loredana, remarcând totodată și frumusețea fetei.

Foto: Facebook//Vocea României

„Ești o scumpă!”, a exclamat Horia Brenciu.

În final, Elis a ales să meargă mai departe cu Marius Moga.

UPDATE 22.36 Geanina Mariana Iorgoaia are 25 de ani. Deși a cântat cu Filarmonica din Timișoara, a renunțat la muzică din princina unor probleme personale. Acum este hair stylist, dar își dorește să revină la prima sa dragoste.

„Abia aștept să urc pe scenă”, a spus ea înainte de a începe să cânte. Pentru competiție a ales să interpreteze piesa „I Love Rock’n’Roll”, a cântăreței Joan Jett.

Totuși, niciunul dintre membrii juriului nu a fost convins să apese butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

„Ai o voce foarte interesantă”, a comentat Horia Brenciu. „Cred că data viitoare vei fi briliantă”, a adăugat el, încurajând-o pe Geanina să revină la preselecțiile pentru următorul sezon al show-ului VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 22:23 La audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a venit și Arpi Torok. Concurentul în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, a mărturisit că întotdeauna s-a simțit complexat „din cauza grăsimii”. De aceea, crede el, concursul de la ProTV este o șansă importantă pentru el, având în vedere că nu se pune accent pe aspectul fizic.

„I Feel You” a fost piesa cu care Arpi l-a convins pe Smiley să apese primul butonul. Horia l-a urmat însă imediat.

Foto: Facebook//Vocea României

„M-am întors pentru că mi-a plăcut foarte mult, mi-ai dat o energie bună. Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să mă simt bine în seara asta”, a spus Smiley.

„Nu cred că vei găsi un ajutor mai bun decât persoana mea”, a încercat și Horia să-l convingă. Pledoaria sa l-a făcut pe Arpi să-l aleagă în cele din urmă.

UPDATE 22:10 Florin Mândru este din Toplița, dar locuiește în Târgu Mureș. A rămas imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident, însă asta nu-l împiedică să fie încrezător în el și în talentul lui.

A cântat „Road to Hell”, piesa lui Chris Rea, și astfel a cucerit trei jurați: Horia Brenciu, Loredana și Marius Moga.

„Ești conștient că ai stârnit o revoluție?”, a spus Horia, apreciind demnitatea și curajul concurentului.

Foto: Facebook//Vocea României

„Nu-mi găsesc cuvintele, dar cred că se citește pe fața mea că mi-ar plăcea să te am în echipa mea”, a spus și Moga.

Totuși, Florin a ales echipa Loredanei, care ulterior l-a însoțit în culise pentru a-i cunoaște și familia. „M-a mișcat foarte mult. A venit aici cu curaj, bucurie, în pofida faptului că nu este în situația altora”, a declarat cântăreața.

UPDATE 22:00 Cătălina Maria este din Dej. Deși este studentă la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, secția Jurnalism, tânăra și-a descoerit pasiunea pentru muzică în urmă cu trei ani. Tânăra în vârstă de 20 ani a studiat cântecul popular, dar spune că i-ar plăcea să încerce și muzica ușoară.

A încercat să cucerească juriul de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 cu piesa „Love You Like A Love Song”, a Selei Gomez.

Foto: Facebook//Vocea României

„Semeni cu Pamela Anderson. Ești frumoasă de pici”, a remarcat Loredana Groza.

„Mai degrabă ți-aș vedea o carieră în muzica populară”, a comentat ea, după ce Cătălina a fredonat o astfel de piesă. Totuși, pentru că niciun jurat nu a apăsat butonul, concurenta nu va merge mai departe.

UPDATE 21:45 Lucian Frâncu este din Brașov. Are 26 de ani și cântă ca backing vocals în trupa Direcția 5. Mărturisește că Marian Ionescu, solistul formației, îl susține foarte mult.

Acum, concurentul dorește să facă următorul pas în cariera lui. La audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI a interpretat piesa” What Do You Want From Me”, a cântărețului Adam Lambert.

Horia a apăsat butonul încă din primele clipe, apoi Loredana, Marius Moga și Smiley au făcut același gest. Jurații s-au văzut puși în postura de a se „lupta” pentru a-l câștiga pe Lucian.

„O să avem atâtea de povestit”, a spus Horia, auzind că tânărul provine din același oraș precum el.

Foto: Facebook//Vocea României

„Vă respect pe toți, însă drumul meu este deja gândit”, a mărturisit concurentul. „Chiar dacă Horia s-a întors primul, am să-l aleg pe Smiley”, a decis el.

„Are o voce extraordinară. Întotdeauna am căutat oameni aparte”, a comentat Smiley.

UPDATE 21:40 Kinga Farcaș a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cu piesa „Unfaithfull”, a Rihannei. Tânără în vârstă de 22 de ani l-a convins doar pe Horia că merită să meargă mai departe în competiție.

„Eu nu m-am întors pentru că mai aveai puțin și cântai în două tonalități în același timp”, a explicat Marius Moga. „Vibrato-ul nu mi-a plăcut”, a adăugat Loredana.

„Eu cred că alături de tine vom cunoaște perfecțiunea!”, a intervenit însă Horia, devenit astfel antrenorul concurentei originare din Hunodoara.

Foto: Facebook//Vocea României

„Mulțumesc, Horia, că te-ai întors!”, a spus Kinga la final.

UPDATE 21:29 Din Târgu Neamț, Valentin Gafton Câmpeanu a venit la audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI pentru a-și îndeplini un vis: să devină un cântăreț apreciat în țară și în străinătate.

„Sper ca măcar unul dintre scaune să se întoarcă”, a spus el înainte de urca pe scenă, unde a cântat piesa „Insatiable”, a Darren Hayes.

Smiley a fost primul care a apăsat butonul, însă în ultimele secunde, Horia Brenciu a făcut același gest.

Foto: Facebook//Vocea României

„Nu e ușor să cânți piesa aceasta. Ție ți-a ieșit foarte bine, de aceea m-am întors. Te vreau la mine în echipă!”, a spus Smiley.

Chiar dacă și Horia a încercat să-l atragă în echipa sa pe Valentin, acesta a ales totuși să meargă mai departe de juratul care a apăsat primul butonul.

UPDATE 21:16 Ștefan Lăutaru se află pentru a doua oară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Bucureșteanul în vârstă de 21 de ani și-a încercat norocul și în sezonul trecut, dar nu a reușit să ajungă prea departe.

Acum speră la o nouă șansă: „Toată lumea spune VOCEA ROMÂNIEI este tot!>. Și chiar așa e. Asta înseamnă și pentru mine.”

Imediat ce a început să cânte piesa „Jailhouse Rock” , a celebrului Elvis, Horia s-a ridicat pentru a dansa. Totuși, nici el, nici ceilalți jurați nu au fost convinși să apese butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

„Ai cântat piesa aceasta într-o manieră proprie și nu cred că a fost o idee bună”, a explicat Marius Moga.

UPDATE 21:09 Mihai Farkaș are 21 de ani și este student. Povestește că părinții nu îl susțin întru totul în ceea ce privește pasiunea lui pentru muzică, dar, spune el, „VOCEA ROMÂNIEI este totul!”.

Tânărul originar din Făgăraș a decis să cânte piesa „Please Forgive Me”, a interpretului Bryan Adams. Încă din primele secunde, Hora Brenciu a fost cucerit de glasul lui Mihai și a apăsat butonul.

„Are 50 de ani, pe puțin!”, a încercat el să-i păcălească pe ceilalți jurați, care încă nu se întorseseră. Totuși, Marius Moga nu s-a lăsat păcălit și a apăsat și el butonul.

Foto: Facebook//Vocea României

„Ai o voce foarte bună. Mă bucur că ai ales o piesă care are peste 20 de ani și ai cântat-o așa cum trebuie”, a comentat Horia la final.

„Mi-a plăcut, eu te vreau la mine în echipă, nu contează câte baliverne spune Horia”, a intervenit Marius Moga. În cele din urmă, concurentul a decis să se alăture echipei lui Moga.

UPDATE 20:56 Cea de-a treia concurentă a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 din această seară vine din Chișinău. Elena Șălaru are 21 de ani și lucrează ca ajutor de contabil. Totuși, spune ea, muzica îi face inima să tresalte, mai ales că a început să cânte încă din perioada copilăriei.

„Dacă nu voi întoarce niciun scaun, voi rămâne în continuare ajutor de contabil”, a spus ea înainte de a urca pe scenă.

„Bring Me to Life”, piesa formației Evanescence, este cea interpretată de tânăra din Republica Moldova. Smiley a fost singurul jurat care a decis să-i acorde o șansă Elenei, după ce a auzit-o cântând.

Foto: Facebook//Vocea României

„Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI, bine ai venit în echipa Smiley!”, a spus artistul. „Mă bucur că m-am întors, are toate datele să devină o cântăreață de succes”, a adăugat el.

Din culise însă, mama tinerei s-a arătat ușor îngrijorată: „Nu știu ce să zic, Smiley este cam afemeiat așa”, a glumit ea.

UPDATE 20:43 Andrei Cristian Hanghiuc are 31 ani și este din București. „Am venit la VOCEA ROMÂNIEI ca să cânt!”, spune el hotărât, deși în viața de zi cu zi este antrenor de tenis de câmp.

Concurentul a decis să cânte piesa „I Need a Dollar”, a celebrului Aloe Blacc. Plin de energie, Andrei a lăsat deoparte emoțiile și a reușit astfel să îi convingă pe Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu să apese butonul.

„Nu pot să spun că ai stat prea mult pe note în timp ce ai cântat, dar ai avut o energie care m-a dus cu gândul la entertainment”, a comentat Marius Moga.

Foto: Facebook//Vocea României

„Chiar nu am crezut că se va întoarce cineva….”, a mărturisit concurentul. „Dacă aș alege cu mintea, l-aș alege pe Marius, dar dacă ar fi să aleg cu inima, l-aș alege pe Horia. Dar aleg cu nebunia, deci merg mai departe cu Smiley”, a decis Andrei.

UPDATE 20:35 Prima concurentă din această seară este Monica Budui, are 29 de ani și este din Târgu Jiu. Muzica a fost doar un hobby la început, însă ulterior a devenit marea sa pasiune. A participat și anul trecut la VOCEA ROMÂNIEI, însă fără succes.

De această dată, tânăra se declară mult mai încrezătoare în talentul său. A urcat pe scenă cu piesa „Don’t Know Why”, a cântăreței Norah Jones.

Foto: Facebook//Vocea României

Din păcate însă, concurenta nu a convins juriul să o aleagă. „Nu trebuie să-ți faci probleme, ai o voce foarte frumoasă”, a spus Smiley în cele din urmă, în vreme ce colegul său, Horia Brenciu, i-a cerut iertare Monicăi pentru că nu a apăsat butonul.

„Am avut un moment de pierdere”, a spus juratul.

UPDATE 20:30 Cea de-a patra ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a debutat sâmbătă seara, la ProTV. La început, rezumatul ediției precedente: la finalul audițiilor pe nevăzute, episodul trei, Brenciu și Loredana aveau fiecare câte opt concurenți, Moga își adjudecase șapte voci, iar Smiley, cinci. Emisiunea din acestă seară se anunță a fi cel puțin la fel de interesantă.

Mai departe, lupta se va duce pentru premiul cel mare: 100.000 de euro și un contract pe un an cu Universal Records. Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?