VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Zece concurenți au convins juriul că merită să meargă mai departe. Horia Brenciu are cea mai numeroasă echipă

Publicat: 21/10/2013, 13:41
Actualizat: 04/11/2019, 20:41

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 a adus sâmbătă seara, pe scena ProTV, 14 noi concurenți hotărâți să demonstreze că talentul îi poate ajuta să câștige lupta pentru premiul cel mare: 100.000 de euro și un contract pe un an cu Universal Records. Dintre aceștia însă, doar 10 au reușit să întoarcă scaunele celor patru jurați.

Astfel, după această ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, Horia Brenciu și-a completat echipa cu încă trei concurenți – Adrian Nour, Florin Ilinca, Diana Arvinte -, Loredana a devenit „antrenoare” pentru Alina Păun, Muneer Al Obeidli și Diana Kalmar, iar Smiley l-a „câștigat” pe Adrian Molnar. Marius Moga are și el în echipă încă doi concurenți: Simonică Ștefan Angelo și Sânziana Norina Niculae.

După ce-a de-a doua emisiune din SEZONUL 3 al competiției VOCEA ROMÂNIEI, Horia are în echipă, în total, sapte concurenți, Loredana – cinci, Marius Moga – patru, iar Smiley – trei.

VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Gândul a transmis LIVE TEXT. Vezi mai jos evoluțiile concurenților de sâmbătă

UPDATE 22.43 Ultima concurentă care a participat sâmbătă la audițiile pe nevăzute de la VOCEA ROMÂNIEI a fost Alina Păun. Are 17 și este din București

„Îmi doresc să învăț, să cunosc profesioniști… Ador să fiu pe scenă”, spune ea.

După ce a început să cânte, tânăra a câștigat atenția Loredanei, care a fost singura care a apăsat butonul.

„Ești așa mititică și cânți totuși de parcă ai cânta de zece ani”, a comentat cântăreața. „Bine ai venit în echipa mea!”, a adăugat ea.

UPDATE 22.37 Cosmin Pienariu a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, unde a cântat piesa „Te iubesc, femeie”, a lui Ștefan Bănică Jr. Concurentul originar din Sebeș, Alba, nu a reușit totuși să-i convingă pe jurați să apese butonul.

„Ce fraieră am fost”, a spus Loredana în cele din urmă. „Trebuia să-i dau o șansă”, a adăugat ea.

UPDATE 22.33 Muneer Al Obeidli este originar din Abu Dhabi, dar a venit în România pentru a studia Medicina. Chiar dacă tatăl lui nu este de acord ca el să cânte, ci-l îndeamnă să acorde atenție specială facultății, tânărul spune că VOCEA ROMÂNIEI este marea lui șansă, mai ales că se simte „pe jumătate român”.

Tânărul a cântat „Ride It”, combinând versurile în limba engleză cu cele în limba arabă. Acest lucru i-a cucerit pe cei patru jurați, care, în cele din urmă s-au văzut nevoiți să se lupte pentru a-l aduce pe concurent în echipa lor.

„Tu ești lumina mea!”, a spus Loredana, făcând referire la semnificația prenumelui concurentului.

Chiar dacă ceilalți jurați au încercat să-l convingă, tânărul a decis în cele din urmă: „Problema e că nu-mi pot lua ochii de la Loredana, așa că am să merg la ea”, a spus Muneer.

UPDATE 22.17 Adrian Nour este actor, dar muzica este o mare pasiune a sa. „Muzica a făcut parte din viața mea încă de când eram mic”, spune el.

„Am venit la VOCEA ROMÂNIEI pentru că simt că am o șansă mare, vreau să cunosc oameni la fel de pasionați ca și mine. Vreau să cunosc oameni de la care am ce să învăț. Vreau să câștig!”, adaugă Adrian.

Pe scenă a interpretat piesa „Girl from Ipanema”, și chiar din primele clipe l-a cucerit pe Horia Brenciu.

„Foarte frumoasă piesa și mi-a plăcut și spiritul tău!”, a spus juratul, bucurându-se totodată că ceilalți colegi din juriu nu s-au întors. Astfel, Adrian merge cu siguranță în echipa lui Horia de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3.

UPDATE 22.10 Alexandru Cibotaru, are 28 de ani și este basarabean. A venit în București împreună cu soția, care îl susține în pasiunea lui pentru muzică.

Tânărul a cântat o piesă în limba română: „Singur”, a formației Talisman. Juriul de la VOCEA ROMÂNIEI însă nu a fost impresionat și nimeni nu a apăsat butonul.

„Vreau să știți că noi, cei din Basarabia, ne simțim români și vă mulțumim că ne primiți aici”, a spus concurentul emoționat, la final.

UPDATE 22.05 Simonică Ștefan Angelo a venit la VOCEA ROMÂNIEI după ce anul trecut și-a încercat norocul la „Românii au talent”. Are 19 ani și este din București.

„Sper din tot sufletul să se întoarcă cineva. Dacă nu se va întâmpla asta va fi o mare palmă pentru mine, dar probabil că m-aș întoarce și anul viitor”, a spus el înainte de a intra în scenă.

A cântat piesa „The Man Who Can’t Be Moved”, a formației irlandeze The Script.

În ultimele secunde ale piesei, Marius Moga a apăsat butonul. „Ți-au scăpat câteva note, dar ai un timbru care atrage atenția”, a spus juratul.

„Bine ai venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3!”, a spus Loredana.

UPDATE 21. 47 Elena Carafizi a venit din Chișinău special pentru VOCEA ROMÂNIEI. Are 19 ani și spune că muzica este lucrul la care se pricepe cel mai bine. „Altceva n-aș ști să fac, eu așa cred”, spune ea.

„Aș vrea să a o carieră și să-mi întâlnesc dragostea vieții mele. Nu-mi doresc mai mult”, adaugă Elena.

Pentru audițiile pe nevăzute, concurenta a pregătit piesa „Why don’t you love me”.

Tânăra nu a convins jurații să se întoarcă, însă Loredana a sfătuit-o să încerce din nou la anul.

UPDATE 21.36 Un nou concurent a urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. Sânziana Norina Niculae are 19 ani și este din Urziceni. Urmeară cursurile Liceului de Muzică din București și iubește muzica Shakirei.

A avut chiar ocazia să o cunoască pe celebra cântăreață columbiană, pe când avea doar 16 ani. „Shakira mi-a spus că nu i-a venit să creadă când a auzit cât de bine ne seamănă vocile”, a povestit tânăra.

La audițiile pe nevăzute a interpretat piesa „Blue Jeans”, a solistei Lana del Rey, reușind să-l convingă pe Marius Moga să apese butonul. După câteva clipe, Smiley s-a întors și el, iar în ultimele clipe Loredana și Horia au fost și ei cuceriți.

„Îmi place foarte mult că te joci cu notele”, a spus Moga. „Eu te vreau la mine în echipă!”

„Ești foarte curajoasă, mi-a plăcut ce piesă ai ales”, a adăugat Smiley.

Loredana și Horia Brenciu și-au prezentat și ei pledoariile, apoi pe scenă a venit și mama concurentei. În plus, Horia chiar a mers în culise pentru a-l cunoaște și pe tatăl Sânzianei. „Horia încalcă toate regulile!”, au comentat ceilalți jurați de la VOCEA ROMÂNIEI.

În cele din urmă, concurenta a ales să se alăture echipei lui Marius Moga.

UPDATE 21.20 Chiar dacă este student la Politehnică, Florin Ilinca este pasionat de muzică. „Am venit aici pentru a face primul pas pe drumul către visul de a deveni un star”, a spus el.

Când concurentul a intrat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI cântând piesa „Du Hast” a formației germane Rammstein, Horia nu a putut rezista și, după ce a apăsat butonul, s-a ridicat să danseze.

„Pentru mine, a sări pe muzică precum o căpriță, este esențial!”, a glumit juratul.

„Păpușarul Brenciu!”, s-a amuzat Smiley pe seama reacției lui Brenciu.

Cu toate acestea, juratul s-a arătat extrem de fericit să-l primească pe Florin în echipa lui.

UPDATE 21.11 Diana Kalmar a venit la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 după ce anterior s-a înscris la concursul german „Das SuperTalent”. Dacă atunci nu a reușit să meargă în finală, acum se declară încrezătoare în șansa ei.

Diana a interpretat piesa „Next to Me”, a cântăreței Emeli Sande.

Loredana a fost prima care a apăsat butonul, însă în ultimele clipe ale momentului, Horia a apăsat butonul și, stând în picioare pe scaun, a strigat „Eu vreau să vii la mine în echipă”.

„La mine, dimineata, este spa. La 12:00, cosmetică. Apoi prânzul cu Horia. Iar seara se câștigă VOCEA ROMÂNIEI„, a spus Horia. Totuși, concurenta a ales să intre în echipa Loredanei.

„Ai ratat spa-ul și cosmetica”, a glumit Brenciu în cele din urmă.

UPDATE 21.06 Giulio Vasilescu este din București. Are 34 de ani și deja a fost căsătorit de trei ori. Acum este din nou singur și spune că viitoare sa parteneră va trebui să-i fie, înainte de toate, „o muză”.

Participarea la VOCEA ROMÂNIEI, spune el, ar trebui să-l ajute să își dezvăluie talentul și romantismul. „Am venit aici pentru că simt că este șansa mea de a mă maturiza ca artist”, a spus Giulio.

Concurentul a urcat pe scenă cu piesa „Crying in the rain”, a formației A-HA.

Totuși, niciunul dintre jurați nu a apăsat butonul.

UPDATE 20.52 Cel de-al treilea concurent, Adrian Molnar, are 28 de ani și este din Reghin. Are deja o formație, numită „Etajul 4”, însă crede că participarea la VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 este șansa lui cea mare. A început să cânte datorită bunicului, iar acum vrea să-i aducă acestuia un omagiu.

„Bunicul mă vede de acolo, de sus, și sunt sigur că are grijă acum de mine”, a spus el.

„Just the way you are”, a lui Bruno Mars, a fost piesa aleasă sâmbătă seara de Adrian. Smiley și Marius Moga au fost cei care au remarcat vocea deosebită a concurentului.

„Ai un timbru interesant, cu care aș putea să lucrez!”, a spus Marius Moga. Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos și a promis că îi va oferi lui Adrian piesele cele mai bune, care să-i pună în evidență talentul.

În cele din urmă, tânărul a ales să se alăture echipei lui Smiley.

UPDATE 20. 40 Diana Arvinte are 24 de ani și este din Constanța. Deși are centură neagră la arte marțiale și urmează facultatea de medicin, muzica este marea sa pasiune. „Este refugiul meu!”, mărturisește ea. Concurenta a interpretat piesa „American Woman”, a lui Lenny Kravitz.

„E bărbat sau femeie?”, s-au întrebat jurații când au auzit glasul tinerei.

Prima care a fost convinsă să apese butonul a fost Loredana Groza, însă Horia a făcut imediat același gen.

„Prezența ta este de o masculinitate feminizată”, a spus Horia în cele din urmă „Aș fi regretat toată viața dacă nu mă întorceam!”, a adăugat el.

Chiar dacă nu a apăsat butonul, Smiley s-a declarat la fel de impresionat. „Acesta este unul dintre motivele pentru care iubesc VOCEA ROMÂNIEI. În situații ca acestea, rămâi interzis!”.

„Am să-l aleg pe Horia!”, a decis Diana după ce jurații și-au prezentat argumentele.

UPDATE 20.33 Prima concurentă din această seară este Irina Vasian. Are 26 de ani și până acum a participat la multe festivaluri de specialitate. Acesta este însă un pas important pentru ea. „Îmi doresc o carieră muzicală. Îmi doresc foarte mult ca unul dintre antrenorii de la VOCEA ROMÂNIEI să mă ia în echipa lui”, spune Irina.

„Sunt foarte foarte emotivă”, a mărturisit concurenta înainte de a intra pe scenă. Când însă a început să cânte piesa „Try”, a celebrei Pink, tânăra s-a dedicat cu totul muzicii. Cu toate acestea, niciunul dintre jurați nu a apăsat butonul.

Înfățișarea Irinei i-a fermecat însă pe Smiley și pe Horia Brenciu. „Nu m-am întors pentru că nu te-am văzut!”, a glumit Smiley.

„Semeni mult cu Christina Aguilera”, a remarcat și Loredana.

UPDATE 20.30 Cea de-a doua ediție a show-ului VOCEA ROMÂNIEI a debutat la ProTV. La început, rezumatul ediției precedente: sâmbăta trecută, în prima ediție din SEZONUL 3 a show-ului VOCEA ROMÂNIEI, 10 concurenți au convins juriul că merită să meargă mai departe în competiția vocilor. Astfel, Marius Moga, Smiley și Loredana au fiecare câte doi membri în echipă, în vreme ce lui Horia Brenciu i s-au alăturat deja patru concurenți.

Cântăreți amatori sau consacrați sunt deciși să îi convingă pe cei patru jurați ai show-ului: Smiley, Loredana, Horia Brenciu și Marius Moga că merită titlul de VOCEA ROMÂNEI, dar și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 va continua și săptămâna viitoare cu o nouă ediție. Show-ul VOCEA ROMÂNIEI este susținut de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente sau casă. Trebuie să plătească în fiecare an
Reguli noi pentru românii care obțin venituri din chirii. Cum se stabilește impozitul
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Un avocat de 36 de ani este Superman de Brazilia