Vrei să câștigi LAMBORGHINI-ul binecuvântat de Papa Francisc cu o donație de doar 10 DOLARI? Banii vor fi direcționați către CAUZE UMANITARE

Redactor:
Florin Jinga
Omaze, platformă online de strângere de fonduri, oferă un Lamborghini binecuvântat de Papa Francisc, pentru o donație de minim 10 dolari. Vezi cum poți primi cheile din mâna suveranului pontif

Anul trecut, compania Lamborghini a construit o ediție specială Huracan LP580-2 ca dar pentru Papa Francisc.

Supercar-ul, care în mod normal costă 175.000 de euro, a fost binecuvântat și poartă semnătura Suveranului Pontif. În luna mai 2018, Huracan-ul a fost vândut cu aproape 700.000 de euro.

Toți banii obținuți din vânzarea bolidului au fost direcționați către mai multe cauze umanitare. Orașul irakian Nineveh, care a fost devastat de ISIS, va primi 487.000 de euro, care au fost investiți în readucerea creștinilor la casele lor.

Restul de peste 200.000 de euro a ajuns la alte două fundații umanitare, una care oferă susținere pentru victimele traficului de persoane și alta care furnizează ajutor medical în Africa.

Exemplarul de Lamborghini Huracan a fost vopsit în culoarea alb Monocerus, cu dungi aurii Giallo Tiberino, fiind un omagiu adus steagului Vaticanului.

Vrei să câștigi LAMBORGHINI-ul binecuvântat de Papa Francisc cu o donație de 10 DOLARI

Acum, mașina de lux este din nou de vânzare, iar tu poți fi următorul său proprietar.

De data aceasta, însă, nu va trebui să spargi o bancă ca să o plătești. Binecuvântatul Huracan ar putea fi al tău cu doar 10 dolari.

Omaze, o platformă online de strângere de fonduri, oferă mașina unuia dintre celor care vor dona bani pentru o cauză umanitară. Banii strânși vor fi folosiți pentru a ajuta la reconstruirea satelor devastate de război, pentru a ajuta victimele traficului de persoane și pentru a oferi asistență medicală și educație celor care trăiesc în sărăcie.

Astfel, cu cât suma pe care o donați va fi mai mare, cu atât o să aveți mai multe șanse să câștigați mașina. Cei care donează 10 dolari vor primi 100 de șanse; 25 dolari (250 de șanse) și așa mai departe.

Dacă veți fi norocosul câștigător al mașinii, Omaze îți va plăti zborul până în Vatican pentru ca să poți intra în posesia cheilor. Și surprizele nu se termină aici. Va avea loc o ceremonie specială, unde vei primi binecuvântarea Papei Francisc însuși și a directorului Lamborghini, Steffano Domenicali. Zborurile și toate celelalte cheltuieli vor fi suportate tot de organizatorii concursului.

Dacă vrei să participi și să-ți încerci norocul, poți să accesezi link-ul aici.

Chiar dacă nu vei câștiga, donațiile tale vor ajuta niște oameni care au nevoie.

Foto: Hepta

×
Inchide