„Wow, te iubește chiar dacă ești atât de grasă!”. Acest tânăr a avut, însă, răspunsul perfect

Publicat: 07/05/2017, 00:25

Aceasta este una dintre pozele pe care tinerii absolvenți au postat-o pe contul de Twitter al lui Madison. Chiar dacă ambii par să se simtă foarte bine unul lângă celălalt și să fie extrem de fericiți, au existat, însă, și oameni care au avut lucruri de comentat față de aspectul lor fizic. Una dintre remarci s-a referit la greutatea fetei.

„Wow, te iubește chiar dacă ești atât de grasă”, a remarcat o tânără la fotografia celor doi. Ulterior, Madison a replicat că nu înțelege cum poți judeca pe cineva când nici măcar nu-l cunoști. „Lovitura de grație” a venit însă din partea lui Tre, iubitul acesteia, care i-a dat fetei răutăcioase o replică pe care orice fată vrea s-o audă din partea iubitului său.

„Nu ești grasă, iubito. Dumnezeu te-a făcut doar pentru mine. Ești perfectă”, a închis băiatul discuția, adăugând că nu așa trebuie încurajați oamenii să adopte un stil de viață sănătos. Răspunsul lui Tre a declanșat un val de admirație online, iar oamenii le-au declarat simpatia pentru iubirea lor sinceră.

Madison and Tre just enjoyed their high school prom together – and their relationship has gone viral thanks to their response to a troll.

But then this happened:

Yep, someone decided to call Madison „fat”.
Fortunately, Madison’s boyfriend had the best response:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase