Raportul medical confirmă: Adolescenta de 17 ani a fost violată la Școala de Vară a AUR

Raportul medical confirmă: Adolescenta de 17 ani a fost violată la Școala de Vară a AUR
Foto - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 26/09/2023, 13:16

Raportul medicilor legiști confirmă spusele adolescentei de 17 ani care a acuzat că a fost violată la Școala de vară a partidului AUR.

Anchetatorii urmează să stabilească cine sunt cei care au violat-o pe adolescenta de 17 ani. Din păcate, fata nu își amintește prea multe despre șirul evenimentelor din acea noapte.

Ea a numit două persoane, însă acestea au negat că au abuzat-o sexual, conform Observator News.

Adolescenta de 17 ani spune că era virgină în momentul în care s-ar fi petrecut violul

Adolescenta care a fost violată în tabăra de vară organizată de AUR pe litoral a vorbit incident. Încurajată de mama sa, care-i oferă tot sprijinul necesar în această situație, fata a povestit, plângând, ce i s-ar fi întâmplat în acea seară. La rândul ei, și mama fetei a făcut declarații șocante.

Adolescenta de 17 ani, care spune că era virgină în momentul în care s-ar fi petrecut violul, a rememorat șirul evenimentelor din acea seară. Fata a povestit că ar fi fost violată după ce, la o petrecere organizată pe plajă, i s-ar fi dat să bea de către unul dintre bărbații care ar fi abuzat de ea.

„Îmi este foarte greu. Nu îmi închipuiam că putea să mi se întâmple așa ceva acolo unde m-am dus pentru alte scopuri. Nicicum nu mă așteptam. Dacă voiam să fac ceva cu băieți, nu așteptam și nu eram virgină până la vârsta aceasta, nu așteptam să mă duc acolo și să își bată joc de mine trei bărbați în toată regula, după ce mi-au dat să beau”, a declarat, la România TV, adolescenta de 17 ani.

Tânăra povestește că, la un moment dat, din cauza băuturii consumate în exces, nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost dusă în camera de hotel de bărbații care ar fi profitat de ea.

„Am ajuns în cameră la mine, iar cel tânăr a venit și a încercat să mă pupe. Pe urmă a plecat din cameră, că l-am dat afară, și cei de 40 de ani m-au chemat la ei în cameră ca să le dau un încărcător. Și acolo mi s-a tăiat firul, dar bănuiesc că s-au întâmplat unele lucruri pentru că am unele amintiri. Îmi amintesc că eram cu el în baie la un moment dat și era cu mâna pe mine, dar nu s-a întâmplat să mă dezvirgineze atunci, pentru că nu mă durea, cred că a făcut altceva”, a mai dezvăluit fata.

În următoarea zi, i-a luat la întrebări pe bărbații respectivi, dar aceștia nu ar fi recunoscut că ar fi făcut ceva indecent cu o seară în urmă. Adolescenta spune că a urmat o altă seară cu băutură la discreție și din nou, la insistențele bărbaților, a consumat alcool.

De data aceasta, ea ar fi fost dusă în camera unuia dintre ei. Între timp, i s-a făcut rău, a fost mutată în camera ei de alți colegi, care au și anunțat-o pe mama fetei despre starea acesteia. Panicată, femeia a apelat la autorități, fata fiind găsită de polițiști într-o stare avansată de ebrietate.

Mama fetei susține că i s-a falsificat semnătura

Tânăra spune că nu își amintește nimic din cea de-a doua seară și sugerează că i s-ar fi dat să consume și altceva în afară de alcool.

„M-au lăsat să îmi revin, iar când mi-am mai revenit am văzut că am sânge jos și mă durea foarte tare. Nu mi-au luat nicio declarație, mi-au luat doar buletinul din ghiozdan, mi-au umblat în lucruri. Deci aveam buletinul la mine, știau organizatorii și toată lumea de acolo vârsta mea, că aveam 17 ani. Cum să creadă că am 20 de ani, când eu le-am spus că abia am împlinit 17 ani? Astea sunt minciunile lor ca să mă blameze și să mă denigreze pe mine, victima. Vor să se apere, să scape”, a povestit adolescenta, care nu le-a spus atunci oamenilor legii că a fost victima unei infracțiuni.

La rândul ei, mama fetei susține că i se spusese că fiica ei va pleca în tabără cu un autocar, alături de alți participanți, iar aceasta a fost luată, de fapt, cu mașina de doi bărbați, fără a avea acordul părinților. Mai mult, ea susține că i s-ar fi falsificat semnătura prin care și-ar fi dat consimțământul ca fiica ei să meargă spre litoral în compania acelor bărbați.

George Simion a reacționat în urma acestor acuzații și spune că fata minte și că vrea să denigreze partidul.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: Anchetă deschisă după ce o fată de 17 ani ar fi participat la o tabără de vară organizată de AUR și ar fi fost violată

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
De ce a renunțat actorul Martin Freeman la vegetarianism după 38 de ani?