• Publicat:
Politică

Agitație în PSD. Ciolacu,după ce Valeca și-a retras candidatura pentru PSD Argeș: Deja au început schimbări cam multe

Agitație în PSD. Ciolacu,după ce Valeca și-a retras candidatura pentru PSD Argeș: Deja au început schimbări cam multe
Marcel Ciolacu s-a arătat îngrijorat, vineri, de schimbările care au loc în conducerile filialelor social-democrate din țară. După ce, joi, Paul Stănescu a anunțat că demisionează de la șefia PSD Olt, iar președintele PSD Argeș Șerban Valeca anunțat, vineri, că nu va candida pentru un nou mandat.

„Nu știu la câte conferințe urmează să mai merg cu domnul Stănescu, dar deja au început schimbări cam multe. Ieri la Olt, astăzi la Argeș. Nu știu când vom termina”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Pitești.

Joi, senatorul PSD Paul Stănescu și secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunțat la șefia PSD Olt. În locul lui a fost ales, la congres Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a renunțat, după 10 ani, la șefia organizației județene Olt. Locul său a fost luat de Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, care ocupa funcția de președinte executiv al organizației județene a PSD. Oprescu a fost singurul candidat pentru această funcție.

Sorin Grindeanu, prezent la Conferința de Alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.Grindeanu le-a spus celor prezenți că „figurile uzate ale PSD” trebuie să facă un pas în spate: „Nu să plece, să facă un pas în spate”.

×
Inchide