Alegeri interne cu scandal în USR Vrancea. Polițiștii au intervenit după ce subprefectul Radu Țigănuș și-a acuzat colegii de fraudă: „Noaptea ca hoții” – VIDEO

Alegeri interne cu scandal în USR Vrancea. Polițiștii au intervenit după ce subprefectul Radu Țigănuș și-a acuzat colegii de fraudă: „Noaptea ca hoții” - VIDEO
Cornelia Atanasiu și Liviu Mălureanu sunt acuzați de Radu Țigănuș că au încercat să fraudeze alegerile interne pentru funcția de președinte al USR Focșani / Sursă FOTO: colaj capturi video
Publicat: 14/06/2021, 16:23

Subprefectul Vrancei, Radu Țigănuș, candidat pentru funcția de președinte al USR Focșani, își acuză doi colegi de partid de fraudă în contextul alegerilor interne.

Radu Țigănuș a făcut un live pe rețelele de socializare în timp de polițiștii se aflau la sediul USR din Focșani. Acesta îi acuză pe ministrul secretar de stat USR Corina Atanasiu – candidat la președinția USR Focșani, de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, și pe președintele Agenției Naționale a Funcționarului Public (ANFP) Liviu Mălureanu de faptul că au încercat că au încercat să fraudeze alegerile interne pentru funcția de președinte al USR Focșani.

Subprefectul USR acuză fraude electorale în cadrul partidului

Au făcut (n.r. Corina Atanasiu și Liviu Mălureanu) o ședință nestatutară noaptea ca hoții, au făcut comisie de vot paralelă care să-i slujească și să le acopere toate măgăriile. Conform tuturor procedurilor, Biroul Județean reunit avea posibilitatea să numească o comisie electorală, n-au ținut cont de ea, au făcut tot posibilul să anuleze alegerile.

Am sesizat toate organele statutare din cadrul partidului, procesul de vot nu este legal și statutar întrunit, buletinele de vot nu sunt ștampilate, urna nu e ștampilată, comisia e numită nestatutar, am găsit membri USR care aveau buletine precompletate cu bifele pe candidații care trebuie să iasă. Așa se organizează alegerile la USR Vrancea de către oamenii lui Dan Barna. Aștept de la conducerea națională a USR să se implice astfel încât procesul electoral intern să fie unul statutar și legal”, pentru realitateadevrancea.net.

„Democrația în USR Vrancea nu există”

De asemenea, și în cadrul live-ului acesta a susținut că poliția se află la sediu deoarece „avem filmat mai devreme tentative de fraude electorale”. Suprefectul a dat exemplul lui Liviu Mălureanu, care a fost surprins cu un buletin de vot în afara secției de votare, sustras de pe masa comisiei electorale. Radu Țigănuș anunță faptul că are dovezi foto și video.

„Toate lucrurile astea se întâmplă, în timp real, acum, pentru că democrația în USR Vrancea nu există. Avem poliția cu noi ș ivreau să știe toată țara ce se întâmplă în USR Vrancea. Alegerile sunt fraudate. Au pus o comisie electorală care să-i slujească și să le acopere toate măgăriile pe care le face domnul președintele ANFP Liviu Mălureanu. Cot la cot cu domnul președinte Mălureanu este și doamna ministrul secretar de stat în cadrul MIPE (n.r. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene) Cornelia Atanasiu care dă explicații poliției (…) Așa se organizează alegerile de oamenii lui Dan Barna”, a susținut prefectul de Vrancea în videoclip.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”