ALEGERI LOCALE 2020 – BUCUREȘTI | Clotilde Armand și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1: Vedem o lipsă de investiții în acest sector deoarece PNL și PSD l-au gestionat timp de 30 de ani

ALEGERI LOCALE 2020 - BUCUREȘTI | Clotilde Armand și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1: Vedem o lipsă de investiții în acest sector deoarece PNL și PSD l-au gestionat timp de 30 de ani
Clotilde Armand (FOTO: Facebook)
Publicat: 01/03/2020, 14:23

Clotilde Armand, candidatul USR pentru Primăria Sectorului 1, susţine că PNL „ar trebui să facă un pas în spate” şi să renunţe la a avea un candidat pentru acest sector deoarece timp de 30 de ani partidele „tradiţionale” au condus sectorul și nu au investit în el. De asemenea, aceasta susține că  nu va renunţa ca candidatură sub nicio formă, chiar dacă nu va primi susţinerea celorlalte partide de dreapta.

„În sectorul 1 PNL-ul trebuie să facă un pas în spate. Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani înainte să ajung în Paramentul European. Timp de trei ani am învăţat mult, am văzut cum se desfăşoară lucrurile acolo. Când e vorba de interese financiare, a mers mereu sistemul transpartinic în sectorul 1. PNL-ul este acolo împreună cu PSD-ul, împreună cu toate partidele tradiţionale, nu au votat pentru investiţii. Nu s-au făcut investiţiile necesare toţi primarii, toţi foştii primari din capitalele europene care sunt la Bruxelles explică că un sector, un oraş nu se poate dezvolta fără investiţii, de 30 de ani PNL şi PSD au gestionat acest sector şi vedem o lipsă se investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL-ul, repet, PNL-ul trebuie în sectorul 1 să facă un pas în spate” a afirmat Clotilde Armand, care şi-a lansat candidatura pentru Primăria sectorului 1 în cursul zilei de duminică, 1 martie 2020.

Candidatul USR pentru Primăria Sectorului 1 a discutat și despre susținerea din parte PMP pentru alegerile locale: „Fără susţinerea lor, cu susţinerea loc oricum vom câştiga”.

De asemenea, Cloditilde Armand a precizat că preferă să existe un candidat unic şi face un apel la toate partidele să aibă un proiect comun pentru sectorul 1.

„Un proiect comun pe care-l propun eu pentru că ei au fost incapabili până acuma să-l facă” a adăugat Armand. Aceasta a precizat că nu se pune problema să renunţe la candidatura pentru primăria sectorului 1 chiar şi în cazul în care celelalte partide de dreapta vor avea propriii candidaţi.

Clotilde Armand a mai spus că Primăria sectorului 1 are un PIB pe cap de locuitor comparabil cu al Madridului, dar care se apropie de cel al Londrei, iar sectorul poate fi la acelaşi nivel de dezvoltare şi de calitate a vieţii. În plus, aceasta a susținut că prioritatea sa o reprezintă investiţiile, al căror nivel vrea să îl crească de la 5 la 30 la sută din buget.

La lansarea candidaturii lui Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1 au fost prezenţoi preşedintele USR, Dan Barna, preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, şi deputaţii USR Cristina Prună şi Cătălin Drulă.

Sursă FOTO: Clotilde Armand / Facebook 

Lansare candidatură Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1.La eveniment participă președintele USR, Dan Barna, președintele USR București, Claudiu Năsui, și deputații USR Cristina Prună și Cătălin Drulă.

Publicată de Uniunea Salvați România – USR pe Duminică, 1 martie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un studiu arată că vitamina D ar putea crește rezistența la cancer