ALEGERI. Violeta Alexandru, vehementă la adresa primarului Capitalei: Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă! Acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă traficul o s-o fac eu prin digitalizare – VIDEO

Ministrul Muncii și Protecției Sociale a susținut la evenimentul de lansare a Programului „Reclădim România” că „acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă traficul o s-o fac eu prin digitalizare”.

Violeta Alexandru a punctat acest lucru la evenimentul de lansare a programului „Reclădim România” care a avut loc în cursul serii de miercuri, 1 iulie, la Corpul Diplomaților din București.

„Prioritatea Ministerului Muncii va fi să pună accent pe digitalizare. Îmi doresc foarte mult ca digitalizarea să fie posibilă în aceste servicii și închei spunându-vă că acolo unde nu a reușit Gabriela Firea să reducă traficul o s-o fac eu prin digitalizare”, a declarat aceasta.

Ministrul Muncii, despre Gabriela Firea: „Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”

De asemenea, ministrul Muncii a scris recent pe Facebook că PSD a lansat un chestionar prin care testează alți candidați la primăria București, în afara de Gabriela Firea.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă”, a scris aceasta în postare.

Însă Gabriela Firea a fost apărată de Marcel Ciolacu, liderul partidului din care actualul primar al Capitalei face parte.

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului. Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Nicușor Dan este candidatul independent susținut atât de PNL, cât și de USR în cursa pentru alegerile locale pentru Primăria  Capitalei.

Nicușor Dan a transmis într-un comunicat de presă că „prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, în eventualitatea în care ar câștiga un nou mandat de primar general, și l-ar dori pe Nicușor Dan, principalul ei contracandidat, ca viceprimar. Întrebată dacă, în opinia sa, se califică pentru această funcție pentru că are calități certe, Firea a răspuns „parțial”.

 

Inchide