• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Alina Gorghiu: Aducerea în Piață a HULIGANILOR pe 10 august a fost opera PREMEDITATĂ a lui Liviu Dragnea

Alina Gorghiu: Aducerea în Piață a HULIGANILOR pe 10 august a fost opera PREMEDITATĂ a lui Liviu Dragnea
Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, a declarat, miercuri, la Timișoara, că are convingerea fermă că Liviu Dragnea este cel care a adus în Piața Victoriei, pe 10 august, huliganii și persoanele care au stârnit momentele violente.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe organizată la sediul PNL Timiș, că afirmația lui Liviu Dragnea, făcută marți seara cum că evenimentele din 10 august au fost o tentativă de lovitură de stat reprezintă „cea mai mare aberație” pe care a auzit-o.

„M-a stârnit foarte tare prestația domnului Dragnea de aseară, încât să cred că merită o replică astăzi. Și am să mă refer în principal la evenimentele din 10 august, evenimente care au degenerat atunci în sute de agresiuni la adresa celor care au protestat pașnic, care nu pot fi acoperite oricâte straturi de minciuni ar lansa în spațiul public tripleta Dragnea – Dan – Dăncilă. A fost în mod cert declarația dată de domnul Dragnea aseară cum că evenimentele au fost o tentativă de lovitură de stat au fost cea mai mare aberație pe care am auzit-o referitor la aceste proteste ale diasporei din data de 10 august”, a afirmat Alina Gorghiu.

Fostul președinte al PNL a mai precizat că are convingerea fermă că Liviu Dragnea ar fi adus în Piața Victoriei huliganii și persoanele care au stârnit momentele violente din timpul protestului din 10 august.

„După prestația domniei sale de aseară, am o singură declarație de făcut: am convingerea fermă, și domnul Liviu Dragnea mă poate da în judecată oricând, că aducerea în piață a huliganilor și a celor care au stârnit momentele violente a fost opera premeditată a domnului Liviu Dragnea. De ce? Pentru ca acesta și PSD să se poată lamenta, să se poată victimiza că împotriva guvernului PSD s-a vrut să se dea o lovitură de stat. Însă, ghinion, finalul nu a fost cel pe care și l-au dorit”, a afirmat Alina Gorghiu.

Senatorul PNL a criticat și declarațiile despre o presupusă tentativă de asasinare a Președintelui Camerei Deputaților:

„Urmează partea a doua a acestui scenariu construit migălos de Liviu Dragnea, și anume partea în care omul ne vorbește despre așa-zisa tentativă de asasinare. E o declarație de om defect. O declarație de om ridicol. Un om care este stăpânit de paranoia. E o situație extrem de dificilă pentru România, pentru că cel care face aceste declarații este cel care conduce Guvernul de fapt.”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat, marți seara, evenimentele din 10 august, din Piața Victoriei, ca fiind o tentativă de lovitură de stat eșuată, catalogând drept iresponsabilă atitudinea președintelui Klaus Iohannis în legătură cu acele evenimente.

 

Inchide