Antonescu, întrebat dacă rămâne candidat la Președinție: Ați visat azi noapte ceva?

Antonescu, întrebat dacă rămâne candidat la Președinție: Ați visat azi noapte ceva?
Publicat: 26/10/2013, 19:40
Actualizat: 29/03/2019, 12:57

Președintele Senatului, Crin Antonescu, întrebat, sâmbătă, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, înainte de inaugurarea noii piste, dacă a rămas candidatul USL la Președinție, a răspuns: „S-a schimbat ceva? Ați visat azi noapte ceva?”.

Întrebat, într-o scurtă întâlnire cu presa care a avut loc înaintea inaugurării noii piste a Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, dacă a rămas candidatul USL la Președinție, Crin Antonescu a răspuns: „S-a schimbat ceva? Ați visat azi noapte ceva?”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jurnalista care i-a adresat prima întrebare a încercat să îi spună președintelui Senatului că se vehiculează ideea conform căreia situația candidatului USL la Președinție s-ar putea schimba, însă Antonescu a spus iritat: „Nu mai vehiculați, când îmi voi schimba poziția oficială, veți fi anunțați”.

Întrebat despre declarația președintele PDL, Vasile Blaga, potrivit căreia partidul se va bate pentru Președinția României cu Victor Ponta, nu cu liderul PNL, Crin Antonescu, care „se pregătește de patru ani”, iar „când te antrenezi prea mult intri obosit pe teren”, șeful liberalilor a refuzat să comenteze.

„Nu declar nimic despre domnul Blaga, până și despre domnul Sultănescu declar, despre Blaga: să fie sănătos!”, a răspuns Antonescu.

Anterior, președintele Senatului fusese rugat să comenteze afirmațiile consilierului premierului, Dan Sultănescu, potrivit cărora Antonescu ar da impresia că preia rolul de opozant intern al primului-ministru și că PNL ar fi vrut să boicoteze deplasarea lui Victor Ponta la Cluj.

„Comentez doar partea a doua, care e complet ridicolă, în rest nu comentez ipotezele domnului Sultănescu. Eu mă văd ceea ce sunt și cred că toate acțiunile mele, chiar dacă nu îi plac lui Sultănescu, sunt pornite de la ideea că avem o responsabilitate ca majoritate, ca alianță care guvernează și nu ne jucăm de-a opoziția. Asta nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca garda de onoare, care ridică piciorul la exact câți centimetri trebuie, pentru că e o formațiune militară, noi suntem o formațiune civilă”, a răspuns Antonescu.

Totodată, Crin Antonescu a fost întrebat despre persoanele care l-au huiduit în momentul în care a ajuns la Cluj, însă a recomandat ziaristului care i-a adresat întrebarea să discute cu cei nemulțumiți de prezența sa acolo. „Să nu dramatizăm, nu au dat cu bombe”, a adăugat Antonescu.

Jurnalistul i-a răspuns că nemulțumiți sunt proprietarii de terenuri din zona aeroportului, din cauza exproprierilor, însă președintele Senatului i-a indicat să discute cu șeful Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. În momentul în care Uioreanu a mers lângă Antonescu, jurnalistul i-a spus acestuia să discute cu șeful CJ Cluj despre exproprieri.

„Dacă aveți o vocație pedagogică pentru prichindei, să v-o exersați în altă parte. Nu vă luați într-un fel de scandal și nu vă enervați, v-am răspuns la toate întrebările, dar nu puteți să-mi dictați ce să fac eu aici cu Uioreanu”, a răspuns Antonescu.

În cele din urmă, președintele Consiliului Județean Cluj a intervenit, spunând că oamenii trebuie să se concentreze asupra evenimentului de sâmbătă, respectiv inaugurarea noii piste a aeroportului clujean, iar de politică au timp în restul timpului.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, fusese întâmpinat, sâmbătă, la sosirea pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, cu huiduieli din partea mai multor participanți la mitingul aviatic care a avut loc cu ocazia inaugurării noii piste.

Ceremonialul de inaugurare a noii piste a Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj s-a terminat după mitingul aviatic și slujba de sfințire a ei. Prima cursă de linie care a aterizat pe noua pistă a fost un avion care circulă pe ruta București-Cluj.

Lucrările la pista de decolare-aterizare de 3.500 de metri au început în septembrie 2011, în prima etapă pista având 2.100 de metri, costurile proiectului fiind estimate la circa 78 de milioane de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
O femeie a câștigat 1 milion de dolari la loterie de două ori în 10...