Antonescu: Te râde lumea. Cum să te împaci cu Daniel Constantin? Nu e cazul

Antonescu: Te râde lumea. Cum să te împaci cu Daniel Constantin? Nu e cazul
Publicat: 21/11/2013, 22:22
Actualizat: 28/09/2018, 21:34

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi seară, că l-a deranjat faptul că Victor Ponta a declarat că el s-a împăcat cu liderul PC, fiind vorba de o școală de comunicare în care spui că la fabrică s-a depășit planul, Antonescu adăugând: „Te râde lumea. Cum să te împaci cu Constantin? Nu e cazul”.

„Dacă ceva m-a deranjat cu adevărat în declarațiile de ieri, declarațiile neglijente ale domnului prim-ministru a fost declarația că eu m-aș fi împăcat cu Daniel Constantin. Aici sunt diferențe stilistice, cred că a spus-o cu bună credință, asta e școala de comunicare, e o școală de comunicare probabil eficientă, în orice caz într-o bună parte din electorat: «Domnule, la noi la fabrică totul e foarte bine, am depășit planul, suntem niște băieți de treabă, totul merge bine (…) Te râde lumea. Cum să te împaci cu Daniel Constantin? Nu e cazul”, a declarat Antonescu la Digi 24.

El aprecizat că faptul că PC nu a dorit să ia o poziție în chestiunea numirii procurorilor șefi „înseamnă că nu există”.

„Eu am vrut să aibă o părere ca să putem sta de vorbă, să discutăm, și în momentul ăla am constatat că nu există, că nu există – cu tot respectul pentru oamenii din partidul ăsta și cu simpatia în plan uman pentru dânsul ca persoană fizică, i-o port lui Daniel Constantin. Că nu există, iar în momentul ăsta, în care apare domnul Voiculescu la consiliu, congres, ce au avut și în fața a mii de oameni, câți au avut acolo, debitează asemenea lucruri, eu nu mai am ce să discut cu Daniel Constantin. Nici cu domnul Voiculescu, dar din motive diferite. Cu alte cuvinte, în opereta asta în care Daniel Constantin nu e niciun fel de președinte în niciun fel de partid, eu nu-mi doresc să joc”, a mai afirmat Crin Antonescu.

Liderul PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că proiectele pe care le-a prezentat Guvernului conțin și avizul miniștrilor liberali și că pentru el contează ca la nivel guvernamental să existe armonie, răspunzând însă scurt „Nu !” la întrebarea dacă între el și liderul PNL, Crin Antonescu, există armonie.

Premierul Victor Ponta a declarat, marți, că afirmația liderului PNL Crin Antonescu, potrivit căruia președintele PC Daniel Constantin s-ar comporta ca un subordonat al său, este „total nefericită și incorectă” la adresa lui Constantin, dar „s-au împăcat”.

„E o exprimare total nefericită și incorectă la adresa lui Daniel, dar s-au împăcat”, a spus Ponta.

El a precizat că nu are subordonați și că secretul USL a constatat tocmai în faptul că liderii s-au comportat ca o echipă.

„Cearta dintre PNL și PC nu afectează USL. Mă bucur că nu s-a mers mai departe”, a spus Ponta, care a arătat că USL „funcționează foarte bine”.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că relația cu PC în cadrul Alianței de Centru Dreapta nu mai există de mai multă vreme, iar o oficializare a rupturii alianței la nivel juridic ar fi „o formalizare igienică”, în situația în care acest lucru nu ar afecta USL.

Antonescu a mai declarat luni că președintele PC, Daniel Constantin, a devenit „doar un subordonat” al lui Victor Ponta, motiv pentru care nu a avut un dialog cu liderul PC, el liberalul invocând absența unei poziții din partea lui Constantin în criza din USL legată de procurori.

În replică, președintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că strategia lui Crin Antonescu este profund greșită și că dorește ca liderul PNL „să iasă din spirala confruntării și să trateze Partidul Conservator cu respectul cuvenit unui partener”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un copil a găsit o piesă rară de Lego pe o plajă din Marea Britanie