Barna reacționează la acuzațiile lui Băsescu referitoare la ideologia partidului USR: Îl sfătuiesc pe fostul președinte să rămână în barca lui. Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce

Barna reacționează la acuzațiile lui Băsescu referitoare la ideologia partidului USR:  Îl sfătuiesc pe fostul președinte să rămână în barca lui. Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce
Publicat: 19/11/2019, 12:17

Liderul USR Dan Barna a scris pe Facebook faptul că Traian Băsescu „are un tupeu special” atunci când acuză USR-ul că este un partid neomarxist. În plus, acesta îi „recomandă” să rămână în „barca lui”.

„Pentru un domn care se plângea ipocrit prin 2004 că țara are de ales între doi comuniști, dl Traian Băsescu are un tupeu special atunci când acuză USR că e un partid neomarxist.

În Alianța USR PLUS nu o să găsiți nici comuniști, nici securiști, nici foști feseniști și nici nostalgici. O să găsiți însă oameni cu privirile spre viitor, ale căror vorbe și fapte nu lasă loc de dubii și termeni învățați recent.

În fapt, supărarea domniei sale vine din relevanța fără precedent pe care USR și PLUS o au în Parlamentul European pe holurile căruia poate fi văzut și el bâjbâind uneori. Îl asigur că suntem de abia la început și încă mai avem multe de spus.

Îl sfătuiesc pe fostul președinte să rămână în barca lui. Dacă tot n-a găsit vaporul acela pe care urma să plece la final de mandat, măcar un pic de decență ar putea să încerce.

Ar fi o premieră”, a scris Dan Barna pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase