Băsescu iese la atac. În ce condiții va candida la Primărie: „Dragă Vasile…”

Băsescu iese la atac. În ce condiții va candida la Primărie: „Dragă Vasile…”
Traian Băsescu i-a transmis lui Vasile Blaga că va intra în cursa pentru primărie dacă acesta îl va înlocui pe Marian Munteanu, comentând ironic că va face acest lucru doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", acuzându-l că a vândut PDL "unei adunături fără viziune".

„Din presă înțeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ți dorești. Știi bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să câștigi nici măcar o primărie de comună, iar la București, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui și nu de la vămile din Bihor. Până și la alegerile din partid soluția să câștigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ți mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiș, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Liderul PMP mai spune că Vasile Blaga, copreședinte PNL, a vândut PDL „unei adunături fără viziune” pentru a-și păstra funcția și îl provoacă, ironic, să își asume o candidatură la Primăria Capitalei în locul lui Marian Munteanu.

„Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiție (sau în ring cum îți place ție să spui), anunță tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra și eu în competiție, doar pentru a-ți administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008. Și asta doar pentru că ai vndut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ți salva scaunul de șefuleț de partid. Dragă Vasile, îți mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu decît soldat prost sub Gorghiu. Să ai o zi bună, Vasile!”, conchide fostul președinte.

Inchide