Băsescu, ironic cu privire la un eventual eşec al lui Nicuşor Dan: „O să mă tăvălesc de durere. Să-i duc o traistă cu voturi?”

Redactor:
Alisa Ioana
Băsescu, ironic cu privire la un eventual eşec al lui Nicuşor Dan: „O să mă tăvălesc de durere. Să-i duc o traistă cu voturi?”
Băsescu, ironic cu privire la un eventual eşec al lui Nicuşor Dan: „O să mă tăvălesc de durere. Să-i duc o traistă cu voturi?” / Foto: Mediafax

Traian Băsescu spune că nu avea altă soluţie decât de a intra în cursa electorală. Întrebat dacă îşi asumă că un eventual eşec al lui Nicuşor Dan, fostul preşedinte a răspuns sarcastic: ”O să mă tăvălesc de durere! Şi eu ce să fac, să-i duc o traistă cu voturi lui Nicuşor?”.

„Singurul semnal era intrarea mea în competiţia electorală”, spune Traian Băsescu.

Întrebat dacă îşi asumă că un eventual eşec al lui Nicuşor Dan la alegerile locale din Bucureşti va fi şi din cauza candidaturii sale, care ia din voturile dreptei, fostul preşedinte a răspuns sarcastic.

Aaa, o să mă tăvălesc de durere! PMP l-a propus pe Nicuşor candidat al dreptei. Cu şapte zile înainte de închiderea listelor, PNL-ul i-a comunicat lui Tomac că nu mai facem alianţă. Şi atunci PMP-ul ca partid parlamentar, ce trebuia să facă, să spună ia uite, ne-aţi dat una după ceafă, noi ne ducem şi stăm cuminţi în sediul central şi aşteptăm să vedem dacă luăm 1% sau 2%? Sau ce aşteptaţi dvs. sau USR-ul sau liberalii sau electoratul lui Nicuşor? Aşteptaţi să punem un iepure, să ne compromitem, un candidat din ăsta iepuraş, care să ia vreo 2% şi el? Nu aşa se judecă politica”, mai afirmă fostul preşedinte al României.

Traian Băsescu precizează că „principala ţintă” a sa este actualul primar general al Capitalei

„Principala mea ţintă este doamna Firea, care este infinit mai coruptă decât Nicuşor Dan. Gabriela Firea este un om care are pe conştiinţă milioane de dolari, transferate din Crescent în propria ei firmă”, mai spune el.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, i-a criticat, marţi, pe liderii PNL şi USR şi a afirmat că, de când Ludovic Orban l-a informat că cele două formaţiuni nu vor o înţelegere cu PMP, Nicuşor Dan nu i-a mai răspuns la telefon: „Spune multe despre felul de a fi al unui om”.

„Cine consideră eşecul lor vina noastră, n-a înţeles absolut nimic. De doi ani zace la Camera Deputaţilor proiectul de lege privind alegerile în două tururi de scrutin propusă de PMP şi adoptată deja în Senat. Le-am solicitat personal liderilor PNL şi USR să facem front comun şi să adunăm voturile necesare. Nici că le-a pasat. Ei şi-au văzut de drum, iar astăzi, deşi au decis că nu vor PMP în alianţă, ne atacă în mod disperat şi ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovaţi”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intensivă, după ce a...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
O îndrăgită artistă româncă, bolnavă de Covid, face un apel disperat. De ce are nevoie...
Masca de protecţie, obligatorie în spaţiile publice din Bucureşti. Ce amenzi riscă oamenii şi ce...
Michael Horodniceanu, inginerul român de la New York. Responsabil de cel mai mare proiect american...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intensivă, după ce a...
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
BOMBĂ! Nicușor Dan și-a dat DEMISIA. Ce se întâmplă cu alesul bucureștenilor
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide