Biletul de adio lăsat de vicepreședintele CJ Alba, care s-a sinucis în casa părinților

Biletul de adio lăsat de vicepreședintele CJ Alba, care s-a sinucis în casa părinților
Publicat: 11/04/2018, 13:18
Actualizat: 02/10/2018, 18:48

Surse din anchetă au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Alin Cucui s-a spânzurat de o clanță a unei camere de la etaj.

„S-a găsit un bilet în care își justifică gestul pe care l-a făcut, ceea ce conduce la faptul că a fost vorba de sinucidere. Pe cadavru, la examinare, nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost dus la medicina legală pentru examinare”, au spus polițiștii.

Conținutul biletului de adio nu a fost dat publicității.

Miercuri dimineața, la casa părinților săi, unde s-a sinucis Alin Cucui, au ajuns colegi ai acestuia de la Consiliul Județean Alba.

Celălalt vicepreședinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, vizibil afectat de cele întâmplate și cu lacrimi în ochi, a declarat, presei, că nu-și explică motivele pentru care colegul său a recurs la acest gest.

„A fost un coleg bun, în adevăratul sens al cuvântului. E o tragedie și e inexplicabil pentru mine ca om, pentru colegi. Dânsul, la Consiliul Județean (n.r. vicepreședinte) era din 2008, sper că nu greșesc”, a spus Dumitru Fulea.

Întrebat dacă i s-a părut mai trist, mai abătut, în ultima vreme, el a răspuns: „Chiar nu văd ce motive ar fi putut să aibă. O soție, serviciu, fetiță, să renunți pur și simplu la toate…”.

Dumitru Fulea a adăugat că a vorbit ultima dată cu Cucui marți dimineață.

„Mi-a spus că a doua zi de Paști a fost ziua la un nepot. Nu știu ce l-a determinat. Nu am avut niciun fel de discuție legată de o stare sau alta”, a mai spus Fulea.

Întrebat, de asemenea, dacă a avut probleme de serviciu, acesta a răspuns: „Cele uzuale. Nu știu dacă l-a afectat ce s-a scris săptămâna trecută în presă despre Consiliul Județean. (…) Altfel, veneam de la serviciu, plecam la serviciu, încercam să ne facem datoria așa cum trebuie. Credeți-mă că nu știu ce l-a îndemnat la acest pas, să-ți închei conturile cu viața”, a mai spus Fulea.

Alin Cucui (41 de ani) era căsătorit și avea o fetiță de 12 ani. Mai multe mesaje de condoleanțe au apărut pe rețelele de socializare.

„Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreună…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil in suflete…Ne vei lipsi, frate!”, a scris deputatul Florin Roman, fost vicepreședinte la Consiliul Județean Alba și coleg cu Alin Cucui.

Acesta a fost ales consilier județean pe listele PNL în urma alegerilor din iunie 2016, iar apoi ales cu votul majorității vicepreședinte.

Cucui era pasionat de fotbal, fiind văzut în mai multe rânduri la meciurile de acasă ale echipelor din liga a treia, din județul Alba.

În Consiliul Județean nu lua cuvântul foarte des.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase