• Publicat:
Politică

Blaga: Candidatul PDL la prezidențiale este Cătălin Predoiu, a obținut 100.000 de voturi în partid

Blaga: Candidatul PDL la prezidențiale este Cătălin Predoiu, a obținut 100.000 de voturi în partid
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, după ședința Colegiului Director al PDL, că în urma alegerilor interne a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidențiale Cătălin Predoiu, acesta obținând 100.000 de voturi, în timp ce Gheorghe Falcă a obținut 40.000 de voturi.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, după ședința Colegiului Director al PDL, că  în urma alegerilor interne a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidențiale Cătălin Predoiu, acesta obținând 100.000 de voturi, în timp ce Gheorghe Falcă a obținut 40.000 de voturi.

„Colegiul Director Național a validat propunerea Comisiei Naționale pentru Statut, etică și litigii pentru a fi de acord cu votul celor 137.000 de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la funcția de președinte al României. Suntem primul partid care a procedat în acest fel în cursă au fost doi colegi Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu și a fost desemnat domnul Cătălin Predoiu”, a precizat Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că el crede că reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei.

„Noi credem că cel mai bun reprezentant al dreptei va fi candidatul întregului spectru politic de pe dreapta la alegerile prezidențiale și că el va fi reprezentantul PDL”, a adăugat Vasile Blaga. întrebat despre un candidat unic al dreptei și despre faptul că Forța Civică l-a desemnat pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru cursa prezidențială.

Predoiu este cel de-al treilea candidat anunțat oficial pentru prezidențialele din 2014, după Crin Antonescu și Mihai Răzvan Ungureanu.

Inchide