Ce va face Mazăre după referendum, indiferent de rezultat. „Știți că nu m-am ascuns niciodată, îmi place să mă distrez, îmi place să dansez”

Ce va face Mazăre după referendum, indiferent de rezultat. Știți că nu m-am ascuns niciodată, îmi place să mă distrez, îmi place să dansez
Publicat: 14/07/2012, 11:19
Actualizat: 27/06/2013, 02:07

Liderul PSD Constanța, Radu Mazăre, a declarat, vineri, la mitingul USL, că de când Traian Băsescu a devenit președinte, România este „învrăjbită”, toți sunt încrâncenați și că nu acesta este rolul unui șef de stat, susținând că, indiferent de rezultatul de la referendum, va dansa „ca Zorba Grecul”.

„De opt ani e ură în România și suntem învrăjbiți, nu ăsta e rolul președintelui. Viața și așa e scurtă și pot veni oricând probleme, viața e făcută să ne bucurăm de ea, în România de opt ani nu ne mai bucurăm de viață, ne uităm la televizor și toți se ceartă cu toți, toți sunt încrâncenați, ar trebui să-l schimbăm, ar trebui să ne gândim că ne-a ajuns, să ne gândim ca de acum încolo să avem o viață mai ușoară”, a afirmat Radu Mazăre, citat de corespondentul MEDIAFAX.

El și-a făcut o apariție spectaculoasă pe scena din Piața Far din Constanța, fiind însoțit de mai mulți tineri, fete și băieți, îmbrăcați în costume kaki și cu berete vișinii pe cap.

Mazăre și-a început discursul scandând, împreună cu tinerii: „A venit vaporul ca să plece Chioru'”, apoi a susținut că este un politician sincer căruia îi place să se distreze, dar să își facă și treaba.

„Știți care este principala calitate a unui politician? Să fie sincer! Și eu sunt sincer. Știți că nu m-am ascuns niciodată, îmi place să mă distrez, îmi place să dansez, îmi place să umblu cu fete, dar îmi fac treaba. Cea mai nouă realizare a mea…ia vino-ncoace… (și Radu Mazăre l-a chemat la microfon pe fiul său, Răducu – n.r.)…a luat bacalaureatul cu 9.36. Asta înseamnă să îți faci treaba, asta înseamnă să nu minți. Și ce dacă umblu cu fete, dacă fac case pentru oamenii amărâți. Și ce dacă dansez, dacă fac case pentru tineri și ce dacă mă distrez, dacă în Constanța nu e scandal cum e în toată România”, a spus Radu Mazăre.

El a mai spus că, indiferent de rezultatul de la referendum, va dansa „ca Zorba Grecul”.

„Nu știu cum dracu” se face că tot votăm, tot îl bălăcărim pe Băsescu și tot el iese. Sper ca de data asta să nu mai iasă. Un lucru vă spun, și dacă iese și dacă nu iese, tot o să dansez ca Zorba Grecul”, a declarat liderul PSD Constanța, la finalul discursului.

Printre cei care au mai susținut discursuri pe scena din Piața Far s-a numărat și președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care a spus că de la „malul mării” dă semnalul căderii președintelui Traian Băsescu.

„Aici, la malul mării, la Poarta 5 a Portului Constanța, este simbolul căderii președintelui Băsescu. Flota României nu mai este! Poate Dumnezeu a vrut să fie aici semnalul terminării mandatului lui Traian Băsescu”, a spus Nicușor Constantinescu.

El l-a acuzat pe președintele suspendat că nu a făcut nimic pentru țară, în afară de ură și de tăieri salariale, de pensii și indemnizații și i-a îndemnat pe cei prezenți să-i „taie” mandatul pe 29 iulie.

Aproximativ 10.000 de persoane au participat, vineri, la un miting USL împotriva președintelului suspendat Traian Băsescu, organizat în Piața Far din municipiul Constanța. La manifestare au fost prezenți membri și simpatizanți USL din județele Constanța, Ialomița, Galați, dar și parlamentari PSD, PNL, PC din sud-estul țării.

De asemenea, au ținut discursuri ministrul Culturii, Puiu Hașotti, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, ministrul Justiției, Titus Corlățean și ministrul Apărării, Corneliu Dobrițoiu.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu