Ciolacu, despre cazul Timișoara: PNL nu își asumă. E incredibil. Asta e România normală?

Ciolacu, despre cazul Timișoara: PNL nu își asumă. E incredibil. Asta e România normală?
Publicat: 18/11/2019, 18:38

„Un bebeluș de nouă zile și mama sa, dar și un alt copil de trei ani au murit după o deratizare făcută în bloc. Alți copii și adulți sunt internați în spital și câteva zeci de locatari au fost evacuați. Autoritățile au început să facă verificări abia după 48 de ore. 48 de ore!!!! Și după ce a apărut cazul în presă. Ați auzit să iasă cineva de la PNL și să își asume ceva?! Să anunțe vreo măsură?! Vreo demitere?! Nimic! Nu e convenabil…. Înțeleg din presă că primarul Timișoarei, ministrul Sănătății și cel al Internelor au telefoanele închise. Toți sunt de la PNL. Și niciunul nu își asumă să comunice nimic. Incredibil! Asta e România normală?!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la Timișoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicații. Alți 3 copii sunt internați la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toții a fost deratizat recent.

Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătăte Publică Timiș, a demarat o anchetă în acest caz și precizează că, în acest moment, sunt internați în spital pentru investigații patru adulți și trei copii.