VIDEO | Ciolacu: Nu am nici un blat cu Iohannis. Nu am dosare penale, trăiesc din salariu, ghinion

Publicat: 09/09/2021, 22:28
Actualizat: 10/09/2021, 00:00

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a respins acuzațiile că ar avea un blat cu președintele Klaus Iohannis, mai ales că președintele a vrut să distrugă Partidul Social Democrat. El i-a adus la cunoștință președintelui României că este nu are nici dosare penale și trăiește din salariu. 

„Ce să îmi ofere mie Iohannis? Mai mult decât mi-a oferit românii? Nu am dosare penale, nu am furat. Trăiesc din salariu, ghinion. Sunt un om normal, am o familie normală. Ce să îmi ofere mie Iohannis în acest moment și colegilor mei ca eu să fac o înțelegere cu Iohannis, după ce a vrut să distrugă PSD. Credeți că eu uit că am vândut Ardealul și a luat UDMR la guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, a precizat că nu are niciun fel de blat nici cu USR PLUS pe care îl consideră „niște șantajiști” pentru că vor să se folosească de susținerea PSD ca să revină ei la guvernare „pe cai mari”.

„Cei de la PNL spun că am un blat cu USR. USR sunt niște șantajiști. Vor să scape de Cîțu ca să revină pe cai mari. Eu nu creez precedentul pe care l-au creat tot ei în Parlament cu AUR. Peste șase luni dacă se supără USR și vin iar cu o moțiune, e iar în guvern cu miniștri, secretari de stat, prefecți? Spun că s-a supărat și de Orban. Cum pot să girez eu așa ceva?”, a afirmat liderul social-democraților.

Ciolacu susține că le-a atras atenția celor de la PNL, lui Orban și doamnei Anca Dragu că încalcă Constituția României, întrucât moțiunea trebuia citită în termen de cinci zile după ce a fost depusă în Parlament.

„PNL-iștii au supus la vot ca să se amâne și citirea și colegii mei le-au atras atenția că se încalcă Constituția, în cinci zile trebuie citite. Cei care au încălcat regulamentul și Constituția este domnul Orban și doamna Dragu”, a declarat președintele social-democraților.