Ciolacu, reacție după ce Dragnea a spus că PSD este „predat” lui Iohannis: „Presupun că dacă vrei să fii opozantul PSD…”

Ciolacu, reacție după ce Dragnea a spus că PSD este „predat” lui Iohannis: „Presupun că dacă vrei să fii opozantul PSD...”
Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea
Publicat: 01/10/2021, 07:36

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat afirmațiile fostului lider al partidului, Liviu Dragnea, potrivit cărora actuala conducere a PSD este „predată” lui Klaus Iohannis, cu excepția Gabrielei Firea.

Ciolacu nu se miră de aceste afirmații, care aparțin unui „opozant” al PSD, Dragnea, aflat în situația de a-și înființa un nou partid.

„Îl respect pe Liviu Dragnea pentru toate lucrurile bune făcute atât pentru ţară, cât şi pentru Partidul Social Democrat. Şi îmi asum şi greşelile lui Liviu Dragnea ca fost preşedinte al Partidului Social Democrat”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seară, la Realitatea Plus.

Liderul PSD a fost rezervat și nu a comentat revenirea lui Dragnea în politică, considerată benefică de unele voci: „este opțiunea domniilor lor”, a spus Ciolacu.

Ciolacu, după ce Dragnea a acuzat că PSD este „predat” lui Iohannis

„Eu aceste declaraţii le văd în logica unui fost preşedinte al Partidului Social Democrat care îşi creează, în acest moment, o altă formaţiune politică. Presupun că dacă vrei să fii opozantul PSD, aşa ai decis tu – eu nu o să decid niciodată aşa ceva – atunci nu poţi să-l lauzi pe Ciolacu şi, fiind opozant, îl critici. Îi respect decizia”, a adăugat Marcel Ciolacu.

„PSD-ul este predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD-ul e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape trei ani de zile. PSD-ul e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai grea pe care o duc românii. PSD-ul este complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară. Membrii de partid, baza partidului, e ruptă aproape total de conducerea PSD-ului. Eu vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Am primit sute de scrisori cred că din aproape toate judeţele de la membri de partid, de la primari, de la viceprimari, de la consilieri”, a spus Liviu Dragnea recent, la Realitatea Plus.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase