Conferința PSD Timiș | Zvonuri despre un posibil blat între anumiți lideri PSD și PNL. Sorin Grindeanu: „Este de neconceput” / Ciolacu anunță reformarea CEx-ului: Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat/ Stănescu despre CEx: A fost toxic

Conferința PSD Timiș | Zvonuri despre un posibil blat între anumiți lideri PSD și PNL. Sorin Grindeanu: „Este de neconceput / Ciolacu anunță reformarea CEx-ului: Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat/ Stănescu despre CEx: A fost toxic
Publicat: 26/01/2020, 20:14

Ora 18:20Președintele PSD anunță reformarea Comitetului Executiv PSD: Niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat / Marcel Ciolacu, despre neregulile din cheltuielile PSD: Cine a făcut tâmpenii va trebui să răspundă

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, la Timiș, că e necesară reformarea Comitetului Executiv. Astfel, prin modificarea statului de partid, alături de președinții de organizații, din CEx o să facă parte primarii de mari municipii și președinții de CJ.

„Acum realizez foarte bine, acel Comitet Executiv, ca să nu dăm vina pe o singură persoană, dumneavoastră v-a furat totul. Cea mai lovită organizație a fost a dumneavoastră (PSD Timiș- n.r.). (…) Modificările propuse la statut, nu numai schimbarea numelui Comitetului Executiv, schimbarea structurii CEx din care să facă parte, alături de președinții de organizații, primarii de mari municipii și președinții de Consilii Județene, astfel încât forul să fie cât mai larg și niciodată să se mai întâmple ce s-a întâmplat. Nu mai putem păcăli pe nimeni că vom face niște modificări pe ici pe colo dar de fapt nu modificăm nimic”, a declarat, duminică, la Timișoara, Marcel Ciolacu.

Citește continuarea…

Ora 17:25 Stănescu vrea să schimbe numele CEx-ului PSD: A fost toxic, ultimii președinți l-au folosit personal

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat duminică, la Timiș, că Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au folosit CEx-ul PSD în interes personal și că ar trebui ca măcar numele acestui for să fie schimbat, fiind unul toxic.

„Nu noi am pierdut alegerile. Alegerile s-au pierdut la centru. Cel mai toxic organism pe care l-a avut PSD în ultima perioadă a fost CEx-ul ăla. Asta îi spuneam lui Ciolacu mai devreme, că-trebuie să reușim măcar să schimbăm măcar titulatura CEx-ului, pentru că unele decizii au fost greșite. Ultimii doi președinți de partid au folosit partidul ca un vehicul pentru proiecte personale, nu pentru partid și asta v-o spune un om care a încercat mereu să se opună acestor practici, am luptat cu toate forțele.”, a spus Paul Stănescu, la Timiș.

El a adăugat că a găsit PSD tras pe linie moartă, „un dezastru financiar, organizatoric și comunicațional”: „Meritul lui Ciolacu și Biroului permanent că a reușit să pună partidul pe șine și a început să se miște”, a subliniat Stănescu.

Ora 17:20 Zvonuri despre un posibil blat între anumiți lideri PSD și PNL. Sorin Grindeanu: „Este de neconceput”

Sorin Grindeanu participă duminică la Conferința de alegeri a PSD Timiș și i-a avertizat pe cei din PSD care încearcă să facă un blat cu PNL pentru a-și menține pozițiile din teritoriu. Grindeanu s-a lansat într-un discurs exploziv și a arătat că Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au îngropat PSD și, mai mult decât atât, se vorbește despre un blat la alegerile prezidențiale.

„Am auzit în aceste zile că unii colegi de-ai noștri caută să facă mici aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidați puternici în județele din care provin. Pentru a-și negocia o pace. Alții spun că ar fi mulțumiți cu un PSD cu 20 la sută, doar să-și mențină pozițiile. Așa ceva este de conceput pentru PSD. Dacă noi ne propunem doar să supraviețuim, nu o să avem viitor. Trebuie să câștigăm alegerile și să devenim partidul numărul 1 din România. Cine nu este în stare, este liber să plece la partide mai mici”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivitstiripesurse.ro.

Citește continuarea…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Fenomenele meteo extrem se înmulțesc. Avertismentul meteorologilor, consecințe grave
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete