Congres extraordinar al PSD | Alegerile pentru cele trei funcții importante din PSD au fost câștigate de Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor / Discursul noului președinte al partidului: Abia acum încep luptele – FOTO, VIDEO

Publicat: 30/06/2019, 08:10

ORA 13:00Dăncilă: Practicile netransparente care au luat forma unor protocoale secrete trebuie clarificate

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că PSD a părut mai preocupat de justiție decât de sănătate sau educație, iar acest lucru trebuie să înceteze. Totuși, premierul a afirmat că „practicile netransparente care au luat forma unor protocoale secrete trebuie clarificate”.

„Am părut mai preocupați de justiție decât de Sănătate, de Educație dau de Investiții. Asta, pe bună dreptate, i-a supărat pe oameni și a dus la ruptura de dialog cu cetățenii. Trebuie să dovedim că am înțeles votul de la referendum. Vom respecta opinia cetățenilor. Guvernul nu va emite nicio ordonanță de urgență în legătură cu funcționarea sistemului judiciar. Orice modificare legislativă în privința funcționării sistemului judiciar trebuie să se facă printr-o dezbatere transparentă, prin consultarea amplă a organizațiilor profesionale din sistemul judiciar și consultarea organismelor internaționale în domeniu. Vom susține respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români în egală măsură cu lupta împotriva corupției, atât în România cât și în orice parte a lumii, dar pentru asta avem nevoie de parteneri care să ne deschidă ușile, să ne asculte și în fața cărora să avem credibilitate”, a declarat Viorica Dăncilă, sâmbătă la Congresul PSD.

Președintele interimar al PSD a mai afirmat că practicile netransparente cum ar fi protocoale secrete în justiție trebuie clarificate.

„Să fie foarte limpede, o discuție despre abuzurile și neregulile din Justiției era necesară, practicile netransparente care au luat forma unor protocoale secrete trebuie clarificate. Astfel de practici și abuzuri nu își au locul într-un stat de drept și trebuie combătute în deplină transparență și cu implicarea celor care sunt responsabili cu înfăptuirea justiției. Vreau însă ca această luptă cu abuzurile să nu mai fie percepută ca o luptă pentru politicieni. Să nu mai pară o luptă între justiției și politică, între magistrați și politicieni. Vreau să ducem o luptă împotriva abuzurilor pentru a-i apăra pe cetățeni! Pentru că cetățeanul obișnuit este cel mai vulnerabil în fața abuzurilor statului. El nu se poate apăra, el nu se poate face auzit! Nu poate exista stat de drept fără respectarea deplină a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor. Dar nu trebuie să mai intrăm în dispute inutile, să ne izolăm în plan extern și dăm impresia că suntem mai preocupați să schimbăm legile pentru cine știe ce interese personale”, a conchis Viorica Dăncilă.

ORA 12:58Premierul: E momentul să revenim la temele importante pentru noi toți

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj social-democraților la Congresul de sâmbătă, spunând colegilor că este momentul ca partidul să revină la temele importante pentru toată lumea, pentru a recâștiga încrederea cetățenilor. Cu toate acestea reacția în sală la întrebările lui Dăncilă a fost una slabă.

„Suntem social-democrați, este datoria noastră să revenim la temele importante pentru noi toți, să recâștigăm încrederea oamenilor, să revenim la ceea ce ei așteaptă de la noi. Vorbeam despre grija pentru cetățeni, noi suntem cei care am oferit mai multe locuri de muncă și mai bine plătite. Am adus șomajul la un minim istoric și prin măsurile noastre am crescut veniturile tuturor angajaților, atât la stat, cât și în mediul privat. Ei ce au făcut? Au tăiat salarii și au lăsat oamenii fără un loc de muncă. Noi am majorat salariile medicilor, ei i-au trimis să lucreze în străinătate. Am redat demnitatea părinților și bunicilor noștri, oferindu-le pensii mai mari, acces la medicamente mai ieftine. Ei le-au pus taxe și le-au îngrădit drepturile la venituri decente. Românii știu aceste lucruri și au dreptate când spun că nu este suficient. Sunt în continuare români care o duc greu și care se uită la noi cu speranța celui căruia i-a fost promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă”, a afirmat Viorica Dăncilă, sâmbătă la Congresul PSD.

Președintele interimar al PSD a mai spus că „Obiectivul nostru principal „să aducem mai mulți români în clasa de mijloc” produce deja efecte, dar el trebuie continuat cu toate forțele. Am făcut pași importanți în deblocarea investițiilor publice, private și din fonduri europene. Anul acesta am suplimentat bugetul investițiilor cu 15,7 miliarde de lei față de anul trecut, din care 6 miliarde sunt doar pentru infrastructura de transport”.

Premierul i-a întrebat pe primarii prezenți la Congres dacă vreunul dintre ei are vreun proiect nefinanțat prin PNDL, iar din sală s-a auzit un „nu” slab.

„Îi întreb pe primarii din sală: Există vreo localitate în care să nu existe măcar un proiect finanțat și dezvoltat prin PNDL? Dar vrem să facem și mai mult. Am dezvoltat Fondul de Dezvoltare și Investiții, instrument prin care primăriile din toată țara au acces la finanțare pe termen lung pentru dezvoltarea comunităților. Deja avem peste 1500 de cereri de finanțare. Domnilor și doamnelor primar, am luat decizia bună, mergem în direcția corectă?”, a spus Dăncilă.

Președintele interimar al PSD a vorbit și despre noul Cod administrativ, adoptat prin OUG. În momentul în care i-a întrebat pe social-democrați dacă ajută Codul administrativ sala nu a reacționat, premierul precizând „nu vă aud”.

„Am văzut în spațiul public multe comentarii ale adversarilor noștri, care nu au avut curajul politic sau poate capacitatea să își asume acest act complex și de aceea vă întreb pe dumneavoastră?
Este nevoie de Noul Cod Administrativ? Ajută la modernizarea României? (Răspuns în sală, un da slab – n.r.) Așa m-am gândit și eu, că este un act care ajută comunitățile locale dar și la profesionalizarea administrației în folosul cetățenilor”, a conchis Dăncilă.

ORA 12:56Dăncilă: Ca premier, mă angajez în fața dumneavoastră că vom face o autostradă cap-coadă

Premierul Viorica Dăncilă, care candidează sâmbătă, la Congresul PSD, pentru conducerea partidului, a anunțat că se angajează, în calitate de prim-ministru, ca guvernanții să facă „o autostradă cap coadă”, avertizând că nu va tolera întârzieri.

„În calitate de prim-ministru mă angajez în fața dumneavoastră că vom face o autostradă cap coadă. Am demarat deja analiza pentru a vedea exact care este proiectul cel mai bine pliat pe așteptările românilor. Noi suntem pregătiți să finanțăm acest proiect de la bugetul de stat. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere, nici din partea autorităților, nici din partea constructorilor. Fiecare proiect de investiții în infrastructură va fi atent monitorizat de un departament aflat în directa coordonare a prim-ministrului. Acest departament va furniza săptămânal informări privind stadiul proiectelor și încadrarea în termenele stabilite. Cine nu le respectă, pleacă acasă, fără excepție”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a spus că Guvernul pe care-l conduce a alocat cel mai mare buget alocat Sănătății și investițiilor în sănătate.

„Am făcut pași importanți pentru realizarea Spitalului Regional Iași. Prin implicarea Guvernului în dialogul cu partenerii europeni, lansarea procedurilor de achiziție publică a serviciilor de proiectare tehnică, execuție și asistență tehnică pentru acest spital se va face la finalul lunii iulie. Iar cererea de finanțare pentru întregul proiect va fi transmisă în această toamnă Comisiei Europene.Am identificat și cea mai potrivită soluție pentru construirea unui spital Regional la Constanța. Suntem într-o fază avansată a discuțiilor pentru demararea acestui proiect în parteneriat cu Guvernul Turciei”, a completat Viorica Dăncilă.

Liderul Executivului a mai declarat că în perioada următoare vor fi făcute investiții masive în echipamente medicale de ultimă generație, pentru a dota spitalele din România. „Am prevăzut în buget banii necesari pentru a continua dotarea spitalelor cu aparatură RMN și Computere Tomograf și pentru modernizarea sălilor de operații, pentru tratarea arsurilor, pentru radioterapie în spitalele de urgență din toată țara”, a conchis premierul.

ORA 12:18Congres PSD: Viorica Dăncilă a intrat în sală pe melodia „Stand up for the champions”

Președintele interimar PSD Viorica Dăncilă, care candidează sâmbătă pentru șefia deplină a partidului, a intrat în încăperea din Sala Palatului, acolo unde are loc Congresul PSD, pe melodia „Stand up (for the champions)”.

Citește continuarea…

ORA 11:55Mihai Fifor: Se simte o tensiune mare. Înseamnă că vom avea o competiție vie, democratică

Mihai Fifor, candidat pentru funcția de secretar general al PSD, a deschis, sâmbătă, lucările Congresului partidului, precizând că se simte o tensiune mare în aer, ceea ce înseamnă că va fi o competiție internă vie și democratică.

„Dați-mi voie să vă adresez din inimă bun venit la lucrările Congresului extraordinar al PSD. Congresul PSD e cel mai important eveniment politic al PSD. În acest for se iau deciziile majore care trebuie respectate de PSD. Se simte într-adevăr o tensiune mare, ceea ce înseamnă că vom avea o competiție vie, democratică. Faptul că sunt polemici înseamnă că PSD e un partid viu. Au circulat multe zvonuri false cu privire la procedurile de azi. Asta arată că suntem un partid puternic, iar adversarii noștri nu s-ar chinui altfel să ne dezbine. O competiție deschisă, onestă, de la care toți candidații vor pleca de la start cu aceleași drepturi și obligații. Indiferent cine va câștiga vom fi aceeași echipă”, a declarat Mihai Fifor, în debutul Congresului PSD.

Acesta a adăugat că „Trebuie să lăsăm orgoliile la o parte și să acționăm cu încredere și solidaritate pentru români. În acest Congres vor fi și alte momente importante pentru cetățenii româniei. Doamna Dăncilă ne va prezenta ideile proiectului politic și de guvernare în momentele următoare. Acestea fiind spune permiteți-mi să declar deschide lucrările Congresului extraordinar al PSD”.

ORA 11:48Ce prevăd modificările la statutul PSD care vor fi adoptate, astăzi, în Congres

Social-democrații vor aproba, prin vot deschis cu ridicarea mâinii, modificări la statutul partidului în Congresul PSD. Schimbările vizează modificarea alegerii, revocării președintelui PSD, prin vot secret, în Congres și regulamentul pentru desemnarea candidatuui formațiunii la prezidențiale.

Citește continuarea…

ORA 11:40Șerban Nicolae: Eu cred că sunt varianta cea mai potrivită pentru PSD la acest moment

Senatorul Șerban Nicolae a declarat, vineri, înaintea Congresului PSD, că, din punctul său de vedere, este cel mai bun candidat pentru PSD la acest moment, precizând însă că-și respectă contracandidații.

„Am toate șansele care pot beneficia în urma celor 30 de ani de activitate. Colegii mă cunosc, am avantajul că, nu față de ceilalți, avantaj în general în astfel de candidatură că sunt între colegi. Mă cunosc, știu ce pot , știu ce am făcut până acum, știu ceea ce aș putea să fac, nu am de ce să am emoții, mai degrabă e emoția revederii multora dintre ei, ne întâlnim poate prea rar decât ar trebui. (…) Doamna Dăncilă e prim ministru de un an și cinci luni deja, nu cred că s-a pus problema că ar fi un criteriu sau o perspectivă să punem pe cineva prim ministru pentru a deveni președintele partidului. Din punctul meu de vedere ar trebui separate lucrurile și să fac distincția între activitatea guvernamentală, activitatea parlamentară și activitatea de partid”, a declarat Șerban Nicolae.

Parlamentarul a precizat că el este cel mai bun candidat pentru PSD în acest moment. „Eu cred că sunt varianta cea mai potrivită pentru PSD la acest moment, din perspectiva alegerilor care urmează și pentru a da un nou impuls PSD, dorinței social democraților români de a se implica în continuare de a avea o direcție comună, de a avea un obiectiv clar și de a fi solidari unii cu alți spre binele tuturor românilor. Nu fac comparații cu ceilalți trei contracandidați, îi respect pe toți trei, îi cunosc și e o competiție între colegi”, a mai spus Șerban Nicolae.

ORA 11:30Lider PSD Iași le cere colegilor să-l voteze pe Mihai Fifor în funcția de secretar general al PSD

Vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegați la Congresul PSD, să îl voteze pe Mihai Fifor în funcția de secretar general al partidului. „Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată”, a spus Stanciu.

Vicepreședintele PSD Iași, Cristian Stanciu, le-a recomandat colegilor săi, delegați la Congresul PSD, să îl susțină pe Mihai Fifor în funcția de secretar general al partidului.

„Îmi permit, în calitate de vicepreședinte al Organizației Județene Iași a PSD, să recomand colegilor mei care vor fi delegați la Congres, susținerea candidaturii domnului Mihai Fifor, actual președinte al Consiliului Național și fost ministru al Apărării Naționale, pentru postul de secretar general al PSD. Această poziție importantă în cadrul partidului nu mai trebuie compromisă niciodată pentru că, altfel, vom suferi alte eșecuri dureroase”, a spus Cristian Stanciu, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta crede că este bine, la fel ca în alte țări europene, ca liderul partidului să fie și șef al Guvernului.

„În același context al alegerilor interne, cred că președintele partidului aflat la guvernare trebuie să fie și prim-ministru al Guvernului României. Un astfel de model în care liderul politic este și premier a făcut carieră în majoritatea țărilor europene”, a mai spus vicepreședintele PSD Iași.

El mai crede că viitorul vicepreședinte al PSD la nivelul Regiunii Nord-Est trebuie să provină din organizația județeană Iași. „În acest fel, PSD va redeveni un partid național, având la vârf și reprezentanți din toate centrele regionale ale țării”, se mai arată în comunicatul semnat de Cristian Stanciu.

ORA 11:21Eugen Teodorovici și-a redepus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici s-a reînscris în competiție internă pentru funcția de președinte executiv al PSD a afirmat, pentru MEDIAFAX, Mihai Fifor, candidat pentru funcția de secretar general al partidului.

Teodorovici decisese vineri în ședința CEx al PSD să se retragă din cursa internă pentru a fi numărul doi în partid.

Referitor la subiect, Marius Dunca, cel care și-a retras candidatura pentru poziția de secretar general tot vineri, a afirmat că pot apărea surprize în ceea ce privește candidații la funcțiile de conducere ale formațiunii.

„Până nu vedem că delegații pleacă de la Congres și clar care este rezultatul, pot mai apărea surprize. Pot să mai apară candidați, că statutul nu împiedică să mai existe candidați în timpul Congresului”, a afirmat Marius Dunca, înaintea Congresului PSD.

ORA 11:13Rădulescu: Teodorovici s-a supărat puțin ieri, dar va candida pentru funcția de președinte executiv

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat, sâmbătă, înainte de Congresul PSD, că Eugen Teodorovici se reînscrie în cursa pentru funcția fe președinte executiv PSD, precizând că ministrul de Finanțe „s-a supărat puțin ieri”.

Citește continuarea…

ORA 11:05Marcel Ciolacu, despre candidații pentru conducerea PSD: Sunt toți foarte buni

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, înainte de Congresul PSD, că toți cei care s-au înscris în cursa pentru funcțiile de conducere din partid „sunt foarte buni”.

Întrebat dacă cei care candidează sâmbătă sunt cei mai buni candidați ai PSD, Marcel Ciolacu a replicat: „Nu, sunt cei care au dorit să candideze în primul rând, dar sunt toți foarte buni”.

Congresul extraordinar al PSD are loc, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului. Delegații formațiunii vor valida noul statut și proiectul politic al formațiunii.

La reuniunea social-democraților participă și Călin Popescu Tăriceanu.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

ORA 11:00Codrin Ștefănescu: Cred că vor fi surprize la Congres

Codrin Ștefănescu, candidat pentru funcția de secretar general, a declarat că vor fi surprize la Congresul PSD de sâmbătă. El a precizat că nu trebuie să uităm de trecut și de colegii aflați la ananghie.

„Ori azi ne desprindem de trecut, ori mergem mai departe și nu uităm de lucrurile bune pe care le-am făcut, nu uităm de colegii noștri la ananghie. Trebuie să nu uităm de cei care au căzut la datorie de-a lungul timpului. Pe asta se va baza și discursul meu. Oameni care și-au petrecut zile și nopți în bătăliile electorale, care și-au neglijat familia. Trecutul nostru este unul plin de bătălii, în care am câștigat alegerile cu un program de care în mare parte ne-am ținut. E un trecut în care ne-au votat foarte mulți români. Ca secretar general al PSD nu am avut alte funcții. Toată viața mea am stat la partid. Știu foarte bine ce e în bucătăria interna a partidului. Cred că vor fi surprize la Congres. Fiecare delegat va vota cum îi dictează conștiința”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Întrebat pe cine va vota pentru șefia PSD, Ștefănescu a răspuns: „Asta o să spun în speech-ul de la Congres”.

ORA 10:44Pleșoianu: PSD și-a pierdut independența. E dependent de sfetnicii doamnei Dăncilă

Liviu Pleșoianu, candidat la șefia PSD, a declarat sâmbătă că partidul nu este independent în momentul de față, ci depinde de „sfetnicii” Vioricăi Dăncilă. El a adăugat că pentru funcția de secretar general îl susține pe Codrin Ștefănescu.

„Am venit să transmit un mesaj care, în ce mă privește e același mesaj din ultimii ani. Eu nu mi-a schimbat discursul și nu am de gând să o fac. Azi la Congres vorbesc candidații și am ținut neapărat să fac mesajul auzit. Nu iau în calcul o retragere din cursă. Pe doamna Dăncilă o avantajează, evident. E posibil ca doamna Dăncilă să devină azi președinte plin al PSD. Rămâne de văzut cum vor reacționa oamenii. Nu, nu plec din partid dacă va câștiga doamna Dăncilă. Este consistent numărul. Dacă vorbim despre bază, despre oamenii simplii ei sunt profund nemulțumiți de ce se întâmplă. Se întâmplă că oamenii care susțin partidul au fost tratați oribil și mi se pare absolul imoral și urât să le întoarcem spatele. În momentul de față PSD și-a pierdut independența. E dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă. Când am mers s-o înfrunt pe doamna Kovesi la Bruxelles, doamna Dăncilă era alături de mine. Acum ne spune că nu își mai amintește nimic, a fost plecată din țară 9 ani”, a afirmat Liviu Pleșoianu înainte de Congresul PSD.

Deputatul PSD a adăugat că „La președinte executiv contează foarte mult discursurile și în funcție de asta voi decide. La funcția de secretar general, am spus-o răspicat îl susțin pe domnul Codrin Ștefănescu”.

ORA 10:30Congres extraordinar la PSD. Andronescu: Viorica Dăncilă este favorizată, dar ne batem până la capăt

Ecaterina Andronescu, care candidează sâmbătă la conducerea PSD, a declarat, înaintea Congresului PSD, că Viorica Dăncilă este favroizată, prin prisma alegerilor într-un singur tur, dar că „ne batem până la capăt”.

Citește continuareaAICI

ORA 10:20Dăncilă, înainte de Congresul PSD: Am emoții. Sunt pregătită. Am încredere în colegi

Viorica Dăncilă a ajuns, la ora transmiterii acestei știri, la Sala Palatului, unde urmează să se desfășoare Congresul PSD. Ea a precizat că are emoții, însă este pregătită și are încredere în colegii de partid.

Citește continuareaAICI

ORA 07:45Restricții în zona Sălii Palatului din Capitală din cauza Congresului PSD

Polițiștii impun restricții, sâmbătă, pe arterele din zona Sălii Palatului din București, acolo unde, începând cu ora 11:00, are loc Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat.

Brigada Rutieră a Capitalei anunță că, din cauza adunării publice desfășurate la Sala Palatului, sâmbătă, în intervalul orar 08:00 – 18:00, va restricționa temporar traficul.

Astfel, circulația va fi restricționată până sâmbătă seară, la ora 18:00, pe Aleea Kretzulescu, iar între orele 09:000-11:00, respectiv 15:00-18:00, pe Calea Victoriei, banda I, între Str. Știrbei Vodă și Aleea Kretzulescu.

Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Știrea inițială:

La reuniunea social-democraților va participa și Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, la eveniment sunt așteptați să participe aproximativ 4.000 de delegați.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

Eugen Teodorovici și-a retras candidatura pentru poziția de președinte executiv. Totodată, Marius Dunca și-a retras candidatura pentru funcția de secretar general, precizând ulterior ședinței CEx, că îl va susține pe Mihai Fifor.

Comitetul Executiv a mai decis vineri ca alegerile pentru pozițiile de conducere ale formațiunii să se desfășoare într-un singur tur. Viorica Dăncilă a motivat că decizia a fost luată pentru ca nicio funcție să nu facă obiectul unor înțelegeri ulterioare.

„Așa cum am spus atunci când am susținut în Guvern că președinții consiliilor județene trebuiesc aleși nominal într-un singur tur pentru că reprezintă votul cetățenilor, cum susțin de asemeni ca primarii să fie aleși într-un singur tur, cred că pe aceeași logică am mers și în cadrul Congresului”, a explicat Dăncilă.

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.

Pe de altă parte, Paul Stănescu a anunțat că va fi prezent la Congresul extraordinar al PSD, însă nu va vota. Fostul viceprmier a adăugat că social-democrații organizației PSD Olt vor vota conform propriei conștiințe. Acesta s-a împotrivit în ședințele anterioare ale CEx, alături de Gabriela Firea și Marcel Ciolacu, organizării unui Congres în vară, înaintea alegerilor prezidențiale din toamnă.

PSD își alege conducerea și după ce fostul lider al partidului Liviu Dragnea a fost condamnat, la finalul lunii mai, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Foto: Hepta

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern