Corneliu Vadim Tudor a avut un „Crăciun nefericit”. Cum s-a plâns el că a rămas fără bani

Corneliu Vadim Tudor a avut un Crăciun nefericit. Cum s-a plâns el că a rămas fără bani
Publicat: 29/12/2014, 16:57

Într-un editorial postat și pe pagina sa de Facebook, Corneliu Vadim Tudor își povestește „Crăciunul nefericit”. În primul rând, fostul eurodeputat susține că a rămas fără bani, dar că cel mai tare îl supără „abrutizarea societății românești” și „cum s-au ticăloșit oamenii”.

„Niciodată n-am fost mai mîhnit ca acum. Și nu atît lipsa banilor îmi amărăște sufletul, cît abrutizarea societății românești. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare își vede de interesul lui. Dacă te pune necuratul să ceri cuiva o sumă de bani împrumut, vezi cum s-au ticăloșit oamenii: te amînă prietenul, sau cunoștința, o vreme, te duce cu vorba, după care dispare ca măgaru-n ceață. Îi lași vorbă să te sune, dar, pauză – omul e ca și mort. Ce primitivi!”, a scris fostul euroales, pe pagina sa de Facebook.

În acest sens, el dă exemplul unui fost coleg de partid, pe care susține că l-a ajutat să devină parlamentar.

„Îl întreb pe un fost parlamentar PRM, acum cîteva minute, ce face, iar el – retras pe moșia de la țară, pe care a cumpărat-o dintr-o privatizare cu cîntec – îmi răspunde: „Facem cîrnații!”. Pe mine arde cămașa de grijă, nu știu cum să mă mai descurc, iar omul pe care l-am făcut deputat trăiește bine, la aer curat, în sînul naturii, nu are obligații, nu are salarii de dat și face… cîrnații! Dar am făcut eu, oare, vreun parlamentar? „Nu m-ați făcut dvs., domnule președinte, ci eu m-am zbătut, am alergat” – mi-a răspuns un altul. „Măi, omule, dar eu te-am pus pe listă și am semnat pentru tine, mi-am asumat răspunderea” – îi zic. „Aaaa, aia e cu totul altceva!” – mă sfidează individul. „Carevasăzică, te-ai făcut singur parlamentar?” – continui eu, numai pentru a vedea pînă unde poate ajunge nerușinarea umană. N-are rost să merg mai departe. Fiecare dintre cititorii mei a întîlnit în viață persoane cărora le-a făcut bine, dar s-au pomenit înjurați pentru faptul că respectivele creaturi au o datorie morală și așa ceva nu poate fi suportat”, a mai scris el.

Pe de altă parte, până recent, pe vremea când era europarlamentar, Corneliu Vadim Tudor câștiga un salariu 6.200 de euro pe lună. În plus, având în vedere că este trecut de 63 de ani, potrivit paginaeuropeană.ro, Vadim beneficiază și de o pensie asigurată de Parlamentul European, adică 3,5% din salariul său, plus pensia din România.

De altfel, fostul eurodeputat l-a criticat și pe noul președinte, Klaus Iohannis, spunând despre el că are „foarte multe bube-n cap”.

„Ciclul diabolic al celor 25 de ani s-a terminat. În loc să începem o viață nouă și să revenim la normalitate, ne scufundăm și mai rău. Impunerea la conducerea României a unui specimen de altă etnie și de altă religie, cu foarte multe bube-n cap, ne-a pus capac. Ne-a luat piuitul. Iată că Dumnezeu le dă românilor, în continuare, cît nu pot să ducă. După acest șoc colosal, ce urmează? Pierderea Ardealului, la ordinul Berlinului? Iar face Germania ordine în Europa? Secvența din filmul „Actorul și sălbaticii”, cînd Toma Caragiu interpretează un Moș Crăciun cu zvastică e mai actuală ca oricînd. Din nenorocire, românii nu mai au puterea să reacționeze. Nervul rezistenței le-a fost extirpat. Ei nu se mai luptă cu hoții – ci se încaieră unii cu alții, pe o tigaie dry-cooker sau niscaiva alimente expirate. Marii borfași au dat tunuri de sute de milioane de euro, dar, după cîteva zile la zdup, stau în arest la… domiciliu! Averile lor au rămas intacte, ba chiar au crescut. Stăpînii americani se prefac că ne încurajează în lupta împotriva corupției, cu o condiție: să nu le atingem, lor, interesele! Ei au voie să facă orice, doar ne dau democrație, pe săturate, pînă pleznim. Și, ceea ce e mai grav, e că miroase a război. Crăciunul actual știm cum arată: mohorît. Dar Crăciunul viitor? Cîți dintre noi îl vor apuca? Doamne apără și ferește!”, a încheiat el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”