Cristian Diaconescu acuză că Eugen Tomac vrea să îl excludă din PMP

Cristian Diaconescu acuză că Eugen Tomac vrea să îl excludă din PMP
Sursa: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 23/03/2022, 12:32

Fostul președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Cristian Diaconenscu, spune că „gruparea autointitulată ca fiind de conducere”, în frunte cu Eugen Tomac, organizează miercuri o ședință unde va fi luată în discuție excluderea sa din partid.

El îl acuză pe Tomac că a făcut o serie de promisiuni altei formațiuni și vorbește despre „debarcarea către un alt partid politic”.

„Din informaţiile certe pe care le-am primit de la colegii mei din PMP, mâine (miercuri, n.red.) gruparea autointitulată ca fiind de conducere în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac organizează o şedinţă unde principalul punct pe ordinea de zi este excluderea mea din PMP. Ţin să îi transmit pe această cale domnului Eugen Tomac cu privire la istoria sa de demolator de partide şi am datoria să informez membrii de partid: premiza de la care a pornit conflictul este interesată, nefondată, nestatutară şi ilegală”, scrie Diaconescu pe pagina sa de Facebook.

Cristian Diaconescu: Miza reală este debarcarea către un alt partid politic

Cristian Diaconescu mai spune că „autointitulata grupare condusă de Eugen Tomac duce totul la extrem iar tot ceea ce se petrece este doar un exerciţiu de imagine, inclusiv inducerea publicului în eroare cu privire la un document real emis de Tribunalul Bucureşti privind înscrisurile cu numele meu în Registrul Partidelor Politice, pe care dânşii nu îl recunosc şi invocă o dispoziţie legală care nu există”.

„Pe scurt, miza reală a acestui conflict este debarcarea către un alt partid politic şi promisiunile făcute de domnul Eugen Tomac în acest sens. Singura structură de conducere a PMP este cea stabilită prin lege şi cea care asigură continuitatea PMP. Eu sunt un om al construcţiei, echilibrat şi pozitiv şi de aceea îi indemn pe toți cei care cred în unitatea şi continuitatea PMP să mi se alăture pentru a făuri o Românie Respectată cu unic scop, câştigarea Alegerilor Prezidenţiale din 2024”, a mai scris acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase