Cu cea mai bună cotă pentru prezidențiale, Gabriela Firea face un anunț neașteptat. Ce le transmite liderilor PSD

Cu cea mai bună cotă pentru prezidențiale, Gabriela Firea face un anunț neașteptat. Ce le transmite liderilor PSD
Publicat: 22/01/2018, 08:45
Actualizat: 22/01/2018, 10:55

„În primul rând, le mulțumesc tuturor celor care gândesc de această manieră pe care o descrieți dumneavoastră – și primesc și eu semnale în acest sens – este onorant și este măgulitor. Dar, cu riscul de a mă repeta, sunt o persoană extrem, extrem de serioasă, chiar obositor de serioasă pentru cei care cred că eu aș putea să mă schimb ca o frunză în vânt, de la o lună la alta. Categoric nu, îmi respect angajamentul față de bucureșteni, vreau să-mi duc la bun sfârșit și ultima zi de mandat, (…) chiar dacă îmi cere președintele partidului sau partidul, colegii mei dacă îmi vor cere să candidez, le-am spus încă de pe acum să nu mai fiu vehiculată, să nu mai apar în sondaje, să nu mă mai măsoare, pentru că sub nicio formă nu vreau să renunț la acest mandat”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Actualul primar general, Gabriela Firea, este membrul PSD cu cele mai mari șanse de a deveni președintele României, a declarat recent deputatul Remus Borza.

Acesta a adăugat că Firea are, în acest moment, cea mai mare notorietate dintre social-democrați și, din acest punct de vedere, ar fi potrivită pentru cursa prezidențială, cu toate că tot Borza arată și că Iohannis va reuși să obțină și cel de-al doilea mandat.

CITEȘTE ȘI:Cine ar câștiga o finală Firea-Iohannis, dacă alegerile prezidențiale ar avea loc duminică. Sondaj Avangarde

„La momentul acesta, candidatul PSD cu cele mai mari șanse este Gabriela Firea pentru că întotdeauna Primăria București a fost o trambulină. A se vedea evoluția politică a lui Traian Băsescu. Acesta era planul și pentru Sorin Oprescu. Deci, din capul locului, cu cele mai mari șanse și cu cea mai bună notoritate este Gabriela Firea”, a spus Remus Borza pentru DC News.