Cum a fost surprinsă Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea! Pozele au apărut pe internet

Publicat: 14/08/2020, 07:09
Actualizat: 14/08/2020, 07:14

Anul trecut, fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, într-un dosar privind angajările fictive de la D.G.A.S.P.C. Teleorman, dar iubita lui, Irina Tănase, nu l-a abandonat. Ce mai face Irina? Pozele de pe Instagram spun totul!

Irina Tănase este absolventă a Facultății de Relații Internaționale din cadrul ASE București. Tânăra cu 30 de ani mai tânără decât Dragnea vrea să aibă o carieră de succes.

În urmă cu șapte ani, Irina Tănase a fost angajată la Ministerul Dezvoltării și a devenit asistenta lui Dragnea, deși avea doar 21 de ani. Liviu Dragnea a dus-o de mai multe ori în Brazilia și între cei doi s-a născut o adevărată poveste de iubire.

În timp ce Dragnea se află în spatele gratiilor, Irina Tănase se relaxează în stațiunea Balcic din Bulgaria, alături de buna ei amică, Sânziana Hristache. Irina are un cabinet de mediator unde lucrează alături de amica sa, care îi este și asociat în business.

Irina a postat pe contul de Instagram o fotografie cu un imens buchet de flori, așezat lângă un tablou cu ea și Liviu Dragnea.

Ce mesaj i-a transmis Irina Tănase lui Liviu Dragnea, de Dragobete

Într-un mesaj emoționant pe postat pe contul său de Instagram, Irina Tănase i-a transmis iubitului că-l așteaptă oricât va fi nevoie.

De Dragobete, „Irinuca” a fost cu gândul alături de Liviu Dragnea. A avut pentru el următorul mesaj: „Love is patient, love is kind. (..) It always protects, always trusts, always hopes, always perseveres. Love never fails”.

Irina Tănase, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: „Și te iubesc cu zâmbet, plâns, suflare, cu viața mea”

Irina Tănase, iubita fostului lider al PSD Liviu Dragnea, i-a transmis un mesaj de ziua lui. Ea a postat o poezie de dragoste pe contul de Instagram, un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning dedicat soțului acesteia, poetul Robert Browning.

Irina Tănase a postat o fotografie cu poezia „Sonetul XLIII”, dedicată de Elizabeth Barrett Browning soțului ei, poetul Robert Browning:

„Cum te iubesc? Să-ncerc o-nșiruire.
Adânc și larg și-nalt, atât cât poate
Atinge al meu suflet când străbate
Spre grație, spre tot, spre nesfârșire.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult