Cum explică Băsescu plecarea lui Stănișoară la PNL: „Accesul la servicii e exclus. Poate o susținere a Masoneriei”

Redactor:
Anca Simina
Cum explică Băsescu plecarea lui Stănișoară la PNL: „Accesul la servicii e exclus. Poate o susținere a Masoneriei”
Surprins de transferul lui Mihai Stănișoară la PNL, președintele Traian Băsescu exclude ca acesta să fie un politician cu acces la serviciile de informații, variantă vehiculată în ultima perioadă în mediul politic ca explicație pentru interesul liberalilor de a și-l atrage, dar crede că pasul său are "o susținere a Masoneriei".

Surprins de transferul lui Mihai Stănișoară la PNL, președintele Traian Băsescu exclude ca acesta să fie un politician cu acces la serviciile de informații, variantă vehiculată în ultima perioadă în mediul politic ca explicație pentru interesul liberalilor de a și-l atrage, dar crede că pasul său are „o susținere a Masoneriei”.

„Pe mine m-a surprins. Nu l-am înțeles deloc. Eu am lucrat bine cu el. Accesul la serviciile de informații exclus. Pot să vă dau scris acum că nu. Poate o susținere a Masoneriei, asta e altceva. Frunzăverde, pe linia asta da”, a justificat Traian Băsescu mutarea fostului său consilier.

Potrivit lui Băsescu, Stănișoară „a fost în echipa lui Vasile Blaga”. „De ce abandonul ăsta? Poate avea altă opțiune la conducerea partidului”,a adăugat președintele.

Cât despre tactica lui Crin Antonescu care și-a apropiat în ultimele luni mai mulți politicieni din afară, de la Sorin Frunzăverde la Klaus Iohannis și la Mihai Stănișoară, Băsescu spune că „e altceva” față de strategia racolărilor cu care el însiuși a creat majorități. „La Crin Antonescu văd altceva. El adună fiecare picătură. Eu am lucrat pe dimensiuni mari ca politician”, a trasat difereențele șeful statului.

 

Inchide