Dacian Cioloș, contestat în PLUS! „Riscăm să ne prăbușim de tot în sondaje”

Dacian Cioloș, contestat în PLUS! „Riscăm să ne prăbușim de tot în sondaje”
Dacian Cioloș, contestat în PLUS! „Riscăm să ne prăbușim de tot în sondaje” / Mediafax FOTO
Publicat: 20/04/2021, 06:53

Revoltă în PLUS, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății. Cel vizat este chiar Dacian Cioloș: cei din PLUS se tem că scandalul recent din coaliție va determina prăbușirea partidului „și mai jos” în sondaje!

Tot mai mulți lideri USR îl acuză pe Dacian Cioloș pe grupurile interne că plănuiește să scoată partidul de la guvernare, iar facțiunea PLUS vrea măsuri drastice după demiterea lui Vlad Voiculescu, mai exact să plece Florin Cîțu.

O asemenea decizie este exclusă de PNL, scrie antena3.ro, iar mai mulți lideri USR spun că cerința lui Dacian Cioloș pentru demiterea lui Cîțu „este exagerată”.

„USR îi face jocul lui Cioloș, ne ducem spre prăpastie!”

„PNL nu va accepta niciodată ce vrea Cioloș. Suntem cu toții conștienți de asta, mai puțin conducerea USR, care acceptă să îi facă jocul lui Cioloș și să ne ducă pe toți în prăpastie.

Partidul a pierdut în ultimele zile 4 procente, iar dacă vom ieși de la guvernare riscăm să ne prăbușim de tot. Oamenii ne vor acuza de iresponsabilitate.

Pe ei nu îi interesează jocurile lui Cioloș, ci să fie stabilitate politică. E criză sanitară acum, nu ne putem arunca și într-o criză politică”, au declarat surse politice pentru PS News.

„USR nu mai poate continua cu Florin Cîțu”

„Cei din USR au spus că nu mai pot continua cu Florin Cîțu premier și au analizat scenariile și ipotezele de lucru în care ar putea să continue în actuala formulă și ce ar trebui să se schimbe. Pentru că, spun cei cei din USR, au fost nemulțumiți de modul în care a fost schimbat Vlad Voiculescu.

Am văzut și din acel mesaj intern al lui Dan Barna că i-a propus atunci lui Florin Cîțu să-l mai lase pe Vlad Voiculescu 30 de zile, să nu-l demită așa. Cert este că astăzi fiecare tabără a rămas pe poziția de pe care a intrat. Mâine, la ora 16.00 vor relua aceste discuții”, a spus jurnalista Andreea Dumitrache.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult