Dan Diaconescu anunță că-și dă demisia din PPDD

Dan Diaconescu anunță că-și dă demisia din PPDD
Publicat: 16/12/2012, 10:54
Actualizat: 12/01/2013, 10:47

Dan Diaconescu a anunțat sâmbătă seara că, în urma rezultatului de la alegeri și pentru că a ratat intrarea în Parlament, își va da demisia din PPDD.

Strânși sâmbătă la un hotel de la marginea Brașovului, cei 68 de parlamentari ai partidului Diaconescu-OTV „au căzut de acord cu o declarație” referitoare la viitoarea lor activitate in Legislativ, pe care o vor dirija, din postura de șefi ai grupurilor parlamentare, Radu Popa (Camera Deputaților) și Tudor Barbu (Senat).

Diaconescu a ținut să prezinte declarația din postura de „biet ziarist fără nicio legătură cu conducerea partidului”, adăugând că „președinte este doamna Man, eu sunt doar un simplu membru care va demisiona din partid în cel mai scurt timp, pentru a-mi putea relua emisiunea de televiziune”.

PPDD nu va semna „niciun fel de document de coabitare USL-ARD-Traian Băsescu”, a garantat DDD. Motivul: „nu suntem de acord nici cu guvernarea USL, nu am fost de acord nici cu guvernarea ARD și nu suntem nici de acord ca președintele României să fie în continuare domnul Băsescu.” „Rămânem probabil, de luni încolo, singurul partid de opoziție din România”, a continuat Diaconescu, detaliind apoi ce vor cere în Parlament deputații și senatorii PPDD: ridicarea imunității parlamentare pentru toți parlamentarii, limitarea numărului de mandate pentru fiecare parlamentar la două, confiscarea averilor ilicite, oprirea colaborării cu OMV Austria și întoarcerea țițeiului și a gazelor românești la poporul român, întoarcerea tuturor obiectivelor vândute „pe nimic către alte state”.

„Noi dorim ca toată averea să se întoarcă la popor, noi dorim ca mandatele primarilor să fie limitate și ele la două și desigur dorim multe alte lucruri pe care le vom cere răspicat în Parlament ori de câte ori o s-avem ocazia”, a explicat Diaconescu.

„Bietul ziarist” a mai adăugat că parlamentarii PPDD vor vota împotriva investirii Guvernului Ponta, „dacă el va fi investit, sigur probabil pentru o perioadă foarte, foarte scurtă, până când românii își vor da seama ce greșeală au făcut”, după care a anunțat și pe cine a „invitat” să meargă luni în locul său la consultările de la Palatul Cotroceni, el nefiind președintele partidului: pe Simona Man, „adevărata președintă a partidului”, pe Tudor Barbu, Liviu Neagu, secretarul general al partidului, și Diana Voiculescu, prim-vicepreședintă a partidului.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
De ce Adi Minune are doar 1.50 metri înălțime, de fapt: 'Bunicul lui are ❗️
FOTO. Cum mai arată acum blonda Selena, de la trupa Candy, la ani buni după...
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
De ce Adi Minune are doar 1.50 metri înălțime, de fapt: 'Bunicul lui are ❗️
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
ȘOFERUL care a MERS pe CONTRASENS în fața sediului POLIȚIEI a rămas FĂRĂ PERMIS
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Veste șocantă care zguduie lumea: Va domina totul. Nu va scăpa nimeni
Liviu Dragnea o face pe Irina Tănase să plătească scump pentru presupusa infidelitate. Blondina a...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...