Diaspora, „vinovată” pentru suferința mândrei românce a lui Ponta: „După 16 noiembrie, nu am mâncat două zile. Am băut DECÂT apă și am plâns”

Redactor:
Cristian Andrei
EXCLUSIV

Pierderea alegerilor prezidențiale a rămas ca o suferință acută în sufletul pesedistelor. Spun însă că sunt în continuare alături de Victor Ponta și descriu cum au suferit pentru acesta.

„Îi iubesc de nu mai pot. Suntem fericite, într-un cuvânt, ne simțim foarte bine că suntem băgate în seamă, suntem foarte recunoscătoare partidului – PSD-ului că ne-a invitat. Cu Dumnezeu înainte și cu PSD înainte. Dacă eram mai tânără plecam din țară – din cauza pierderii alegerilor prezidențiale”, ni se destăinuie o doamnă în vârstă.

Îl laudă pe Ponta pe care îl consideră salvarea ei: omul care a mărit pensiile.

„Este o bătaie de joc asupra cetățeanului, noi am muncit pentru această țară, uzinele și fabricile pe care le-au vândut au fost făcute din munca noastră și nu ne-au dat nimic. Noroc că a venit Victor Ponta și ne-a mărit un pic pensia, ne mai descurcăm un pic, dar pensionarii sunt bătaia de joc. Victor Ponta nu a pierdut alegerile, a câștigat alegerile, că nu a fost ales este pentru că s-au făcut mișculații, s-au furat voturile din cauza domnului Băsescu”, încearcă să descrie situația din prezent.

Nu uită și nu uită votul din Diaspora, pe care îl consideră principală cauză pentru care Victor Ponta nu este astăzi președintele României.

„Cei din Diaspora sunt bine mersi, muncesc pe salarii de mii de euro, nu stă cu noi în țară să stea să drămuiască leul, stă pe salarii de mii de euro, și ei vorbesc în numele nostru. Să vină în țară să muncească, să fie șomeri cum sunt copiii noștri și atunci să fim egali, și atunci să voteze, să fie egali cu noi. Au influențat foarte mult și nu suntem de acord. Diaspora să-și vadă de treaba lor, au plecat din țară pentru mai bine, să stea acolo unde este mai bine. Noi am stat în țară noastră, bine, rău cum a fost, dar am stat aici„,  își varsă oful pe românii care au plecat să muncească în afara granițelor și nu l-au votat pe Victor Ponta.

Povestește cum a trăit seara din 16 noiembrie, seara în care PSD a pierdut alegerile prezidențiale. Nu a mâncat două zile, ci a băut doar apă, printre suspine.

„Foarte rău mi-a părut de această înfrângere. Foarte rău, am plâns, două zile nu am mâncat, am băut decât (sic!) apă, mă credeți? Foarte dezamăgită am fost”, este mărturia social-democratei.

Președintele Iohannis nu a convins-o, ba, mai mult, pesedista îl descrie drept „o nulitate”.

„Domnul Iohannis este o nulitate, de când a fost ales președinte nu merge decât în biserici. Pe noi nu ne interesează astfel de președinți, pentru că avem biserici la tot pasul. Să  vedem că face ceva pentru noi, pentru oameni”, afirmă doamna cu bască.
Cazul Udrea nu a adus dreptatea până la capăt dorită de pesediști.

„Cu Udrea e o cacealma, o să îi dea drumul. Stați liniștit că îi dă drumul, e o cacealma”, spune ferm convinsă doamna fericită că a venit la Romexpo cu partidul.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide