Dr. Adina Alberts, candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1, critică jignirile din campania electorală: „Îmi zgârie timpanul”

Dr. Adina Alberts, candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1, critică jignirile din campania electorală: „Îmi zgârie timpanul”
Adina Alberts, despre valul trei al pandemiei de COVID: „Este o știre de panică. Nu vă lăsați aiuriți!” (FOTO: Facebook)
Publicat: 23/09/2020, 18:47
Actualizat: 23/09/2020, 23:57

Medicul Adina Alberts, candidatul Alianței ProBucurești 2020 la Primăria Sectorului 1, s-a arătat indignată, printr-o postare pepagina sa de Facebook, de unele jigniri din timpul acestei campanii electorale pentru alegerile locale.

Astfel, celebrul chirurg estetician, spune că este o mare tristețe pentru ea să fiu nevoită să asiste permanent la jigniri reciproce care nu mai contenesc, și care „îi zgârie timpanul”.

„Sunt sătulă de dispute sterpe între decidenții politici și administrativi. (…) Și aici mă refer mai ales la acea parte a eșicherului politic care se pretinde a fi de dreapta, stilați, mulți cu studii la universități sonore din străinătate, și care se comportă într-o continuă desconsiderare față de noi, ceilalți cetățeni ai acestei țări! Epitete de genul «Primarul bolșevic» (Clotilde Armand) sau «Panarama din Centru» (Nicușor Dan) mă dezgustă profund?! Nu-i așa că și pe dvs?! Și asta o spun făcând abstracție de performanțele administrative mediocre de care au dat dovadă, și pe care mă abțin să le comentez aici! Aș vrea să subliniez doar «calitatea» umană a dumnealor. Dragi prieteni, este momentul să sancționăm drastic astfel de comportamente suburbane! Sunt convinsă că foarte mulți dintre dvs gândiți ca mine”, a scris Adina Alberts, pe Facebook.

Adina Alberts, către Clotilde Armand: „Doamnă Armand, agenda dumneavoastră electorală este puțin ciudată”

Candidatul Pro București 2020 la Primăria Sectorului 1, Adina Alberts, trage un semnal de alarmă, subliniind că locuitorii din cartierul Greenfield, parte a Sectorului 1, nu beneficiază de o grădiniță, nu au o școală publică, nu au o farmacie, iar medic de familie au de foarte puțin timp.

De asemenea, Adina Alberts i-a adresat o serie de întrebări contracandidatei sale, Clotilde Armand, spunând că agenda electorală a acesteia este „puțin ciudată”.

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Adina Alberts o mai întreabă pe Clotilde Armand, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, dacă este la curent cu „tăierile masive de păduri care au loc sub nasul aliaților săi electorali (PNL)”.

Nicușor Dan acuză „folosirea sindicatului STB” în campanie. Mesajul care i-a stârnit indignarea: „Nu vota cu creierul! E sentimental(…) Dacă prezentul e acceptabil, viitorul poate fi sumbru”

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a declarat miercuri într-o conferință de presă că sindicatul Societăţii de Transport Bucureşti (STB) ar fi transmis angajaţilor mesaje în care se vorbeşte despre tăierea subvenţiei, iar oamenii sunt îndemnaţi să „voteze cu cel care a dat, nu cu cel care promite” și să „nu voteze cu creierul”, fiind „dezinformați” cu privire la intenția sa de a tăia subvenția pentru transportul în comun din București.

Nicușor Dan a prezentat jurnaliștilor o tablă cu diverse mesaje, precizând că acestea au apărut în cursul zilei de miercuri, în autobaza STB din Militari.

„Vedem, astăzi, folosirea sindicatului STB în alegerile de duminică. Acesta este un mesaj, care a fost sub diferite variante, transmis angajaților din STB de către Sindicatul STB. Acesta, exact așa cum este, pe o tablă, a fost scris azi, în autobaza STB din Militari”, a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă susținută miercuri.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000...
Ce s-a întâmplat în culise după episodul negru de pe Național Arena, la concertul trupei...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei....
„M-am simțit urmărită”: China a montat cronometre în toaletele publice pentru femei dintr-o destinație turistică...
O badantă de 27 de ani din Italia a fost arestată după ce a căutat...
E total schimbat după ce a învins cancerul! A slăbit ENORM și abia dacă îl...
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Ancăi Molnar. Make-up artista a fost condusă pe ultimul drum...
Uite îngheţata, nu mai e îngheţata! Vedetele din România în imagini interzise cardiacilor
Dacia lui CEAUȘESCU a ajuns la RAR 🚫 Mașina INTERZISĂ poporului român!
Un inginer vâlcean s-a proclamat „boier” la Sibiu şi a construit un hotel sub pământ
Metoda ANTICĂ de la indieni! Răcoare în casă cu un SINGUR vas de teracotă
12.000 lei amendă. S-a stabilit prin lege că e interzis pentru români. Nu poți renunța
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
Fiul Ancăi Molnar, ipostază sfâșietoare lângă sicriul make-up artistului. Mesajul publicat prin care își plânge...
„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri
Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a...
Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în...
BANCUL ZILEI. Diriginta: - Alo, domnul Bulă? Să ştiţi că băiatul dumneavoastră a fugit de...
Chris Martin, cea mai sexy vedetă vegetariană din lume
×