Dragnea, despre dosarul Belina: „Eu, domnul Tăriceanu, PSD, Guvernul suntem țintă. Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul”

Redactor:
Adrian Macarie
Dragnea, despre dosarul Belina: „Eu, domnul Tăriceanu, PSD, Guvernul suntem țintă. Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul”
Mai multe pe gandul.info

„În primul rând mi se pare un atac violent la o altă putere a statului, pentru că noi discutăm despre o Hotărâre de Guvern, printre alte sute de Hotărâri de Guvern cum au fost și altele. Noi discutăm despre un transfer nu către un privat, ci către un CJ, deci de la public la public.

Acolo este vorba despre o suprafață plină de bălării și de niște betoane, pe care noi le știm de copii, că acolo am copilărit. Această proprietate a fost trecut de la administrația publică a statului la Consiliul Județean Teleorman și atât. Am văzut mai multe și am citit mai multe despre alte lucruri. 99% dintre bălțile din România sunt închiriate către firme, care le exploatează piscicol”, s-a apărat Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai precizat că el consideră că dosarul este făcut pentru a distruge PSD.

„După părerea mea dosarul ăsta este o ficțiune. Sigur, are consecințe reale, cu două doamne ministru foarte, foarte importante. În acest moment miza nu cred că mai sunt eu, miza este PSD. Pe de altă parte au început să apară stenograme, discuții despre raportul Inspecției Judiciare, lucruri care provoacă foarte mare agitație și acțiuni de genul ăsta. Fac toate asta pentru a putea spune că raportul Inspecției Judiciare a ieșit rău pentru că au început acțiunile împotriva PSD”, consideră președintele PSD.

„Am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul. E un atac și la domnul Tăriceanu, la coaliție. Eu, domnul Tăriceanu, PSD, Guvernul suntem țintă”, a mai spus Dragnea.

El a spus că nu am fost chemat la DNA pentru a da explicații în acest dosar.

Întrebat dacă se așteaptă să fie chemat la DNA, Dragnea a răspuns: „Cred că da. În (dosarul n.r.) ăsta, în altele…”

Dragnea a evitat să se pronunțe asupra posibilității ca vicepremierul Sevil Shhaideh să demisioneze, menționând că va exista o discuție luni în BPN, unde se va pronunța atât el cât și premierul Tudose pe această speță.

Inchide