Dragnea, despre rămânerea la guvernare: Cu Victor Ponta, normal. Dar să vrea să rămână, să nu ne mai facă vreo nefăcută. Te tăiem de la Facebook”

Dragnea, despre rămânerea la guvernare: Cu Victor Ponta, normal. Dar să vrea să rămână, să nu ne mai facă vreo nefăcută. Te tăiem de la Facebook
Publicat: 18/10/2015, 14:32
Actualizat: 18/10/2015, 22:24

„Vreau să-i mulțumesc lui Victor Ponta. „Vreau să fii lângă mine, așa cum și eu am fost lângă tine. Vreau să-ți mulțumesc și pentru felul în care conduci guvernul”, i-a mai spus Dragnea lui Ponta.

Liviu Dragnea i-a spus, duminică, lui Victor Ponta că, într-adevăr, deciziile le-au luat împreună începând cu 2010, unele obiective au fost îndeplinite, cum ar fi aducerea PSD la guvernare, în timp ce alte „dorințe” nu au putut fi duse mai departe, dar el vrea să meargă până la capăt.

„Într-adevăr, Victor, aproape toate deciziile le-am luat împreună, și cele bune și cele rele, și eu n-am cum să uit, și sper să nu uiți nici tu, o seară de februarie 2010, cu un viscol care împinsese zăpada până la ferestre, când împreună am stabilit și ne-am asumat niște proiecte”, a spus Dragnea, referindu-se la momentul de după câștigarea șefiei PSD de către Ponta.

„Am adus PSD la guvernare. Da, noi știm să depunem o moțiune de cenzură care să treacă, am reușit să facem mult bine pentru România, dar, știi bine că sunt unele obiective și dorințe pe care nu le-am putut duce mai departe” i-a transmis el lui Ponta.

Un moment inedit a avut locîn timp ce Dragnea vorbea despre rămânerea la guvernare și a făcut un moment de pauză, când din sală s-a auzit un comentariu. Apoi a continuat repede: „Cu Victor Ponta, normal. Dar să vrea să rămână, să nu ne mai facă vreo nefăcută (arătând către Victor Ponta – n.n.). Te tăiem de la Facebook”.