După ce i-a închis ușa USR, Nicușor Dan are acum o altă ofertă pentru Dacian Cioloș

După ce i-a închis ușa USR, Nicușor Dan are acum o altă ofertă pentru Dacian Cioloș
Publicat: 14/05/2017, 13:55

Nicușor Dan a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă la finalul Congresului partidului, că USR va invita oameni competenți din societate care cunosc diferitele domenii.

„La sfârșitul anului 2018 trebuie să venim cu un guvern din umbră, când USR va lua această decizie se va uita în interiorul său și exteriorul său la persoanele cele mai competente. Am propus și voi milita ca în Biroul Național să fie respectat un calendar de un an și jumătate pentru elaborarea unui program politic complet al USR pentru România. La sfârșitul acestui proces, vom selecta dintre toți oamenii care au participat la dezbaterea pe program persoanele cele mai competente pentru fiecare domeniu și persoane pentru primul-ministru. În dezbaterea pe program vom invita oameni din societate care cunosc diferitele domenii și în componența acelui guvern din umbră pe care propun să îl anunțăm, nu excludem să avem oameni din exteriorul USR. Dacian Cioloș nu este exclus”, a spus Dan.

Întrebat dacă Dacian Cioloș ar putea conduce acest guvern din umbră al USR, Nicușor Dan a răspuns „inclusiv”.

Liderul USR a arătat că partidul pe care îl conduce este deschis la fuziunea cu alte formațiuni politice noi, cu condiția ca acestea să fie „autentice”

Următorul congres al USR va avea loc în anul 2019, după alegerile europarlamentare.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase