Elena Udrea ar fi vrut ca Ghiță că arate poza cu Kovesi: Chiar dacă se jura că e fecioară, nimeni nu are nicio îndoială că era în gașcă cu toți „penalii” ei de azi

Elena Udrea ar fi vrut ca Ghiță că arate poza cu Kovesi: Chiar dacă se jura că e fecioară, nimeni nu are nicio îndoială că era în gașcă cu toți „penalii ei de azi
Publicat: 15/03/2018, 08:43

„Cu jocul acesta ați făcut ca pozele să devină esențiale pentru dovedirea cel putin a imoralității lui Kovesi, deși în realitate nimeni nu are nicio îndoială că era în gașcă cu toți ‘penalii’ ei de azi. Chiar dacă prin 2014 când comenta pozele cu mine și Bica, se jura că e fecioara și că ea nu s-a văzut niciodată în privat cu oameni politici. (…) Am așteptat și eu, ca tot românul, pozele cu Sebi și Codruța. (..) Deci, dacă pozele nu sunt date ‘din onoare’, așa cum zicea deunăzi Ponta, atunci i-aș întreba, de ce pana mea le-ați mai făcut??? De ce vorbiti despre ele și despre contextul în care le-ați realizat??? E de toata jena să le arătați ‘între patru ochi’ domnului Cristoiu, în fața camerei de filmat, ca să gireze cu credibilitatea domniei sale că există”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Reacția fostului ministru vine după ce fostul parlamentar Sebastian Ghiță nu a făcut publică o presupusă poză cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, preferând să o arate doar jurnalistului Ion Cristoiu, căruia i-a acordat un interviu la Belgrad.

„Ați văzut că, astăzi, președintele țării, unii îl simpatizăm, alții nu, dar este președintele țării, el văzând toate acele falsuri din instituția doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo, încă le mai zicem procurori, se duceau și o întrebau, lucrau sub coordonarea dânsei. Domnul Iohannis, văzând toate aceste lucruri, a ales să o protejeze pe Kovesi”, a spus Sebastian Ghiță.

Ion Cristoiu: Eu v-am intrebat de fotografie. Fotografia mi-o arătați?

Ghiță: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste președintele țării, peste deciziile instituțiilor din țara mea, să provoc eu căderea sau menținerea acestei doamne Kovesi.V-o arăt acum ca să nu avem dubii asupra vizitei la mine acasă a doamnei Kovesi”.

În acel moment înregistrarea se oprește. Evenimentul Zilei a anunțat că va publica, în mai multe părți, interviul cu Sebastian Ghiță.