Elena Udrea, la GÂNDUL LIVE: „Tăriceanu este un personaj politic mai bun decât Antonescu. Ar merita să conducă PNL”. VIDEO

Redactor:
Clarice Dinu
Elena Udrea, la GÂNDUL LIVE: „Tăriceanu este un personaj politic mai bun decât Antonescu. Ar merita să conducă PNL”. VIDEO
Elena Udrea consideră că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este "un personaj politic mai bun decât Crin Antonescu" și că "ar merita să conducă astăzi PNL. Mai mult, Udrea spune că, dacă Tăcriceanu și primarul de la 1, Andrei Chiliman, vor decide să se rupă de PNL ușa PDL este deschisă pentru o colaborare.

Elena Udrea consideră că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este „un personaj politic mai bun decât Crin Antonescu” și că „ar merita să conducă astăzi PNL. Mai mult, Udrea spune că, dacă Tăcriceanu și primarul de la 1, Andrei Chiliman, vor decide să se rupă de PNL ușa PDL este deschisă pentru o colaborare.

„Pentru mine, domnul Tăriceanu este un personaj politic mai bun decât Crin Antonescu. Dacă pun în balanță prestația domnului Antonescu și pe cea a domnului Tăriceanu, aș spune că domnul Tăriceanu ar merita să conducă astăzi PNL”, a susținut Elena Udrea la GÂNDUL LIVE.

Ea a lansat și o ofertă pentru Călin Popescu Tăriceanu: dacă decide să se distanțeze de PNL, împreună cu Andrei Chiliman, colaborarea cu PDL este posibilă.

Inchide