Emil Boc candidează la Primăria Cluj. „M-am întors acasă. Mă bazez pe intuiție”

Redactor:
Clarice Dinu
Emil Boc candidează la Primăria Cluj. „M-am întors acasă. Mă bazez pe intuiție”
Anunțul vine la o zi după ce...

Emil Boc și-a anunțat astăzi candidatura la Primăria Cluj Napoca.

„Am decis să candidez pentru un nou mandat la Primăria Cluj Napoca pentru a consolida statutul Clujului la nivel național. M-am întors acasă și doresc să continui proiectele pe care le-am început în 2004”, a spus Boc.

„În calitate de primar voi ține cont de prioritățile acestui oraș. Va fi o onoare să primesc voturile clujenilor”, a mai spus șeful PDL.

Boc a precizat că decizia a luat-o de mult timp. „Nu am luat această decizie pe sondaje. Nu le am, nu le-am comandat. Mă bazez pe intuiție”, a mai spus el.

„Nu avem în plan niciun congres”

 Emil Boc a susținut, totodată, că nu i s-a cerut demisia de la șefia PDLi și că nu se gândește la un astfel de gest, după ce guvernul Ungureanu a fost demis la moțiunea de cenzură. 

„Nu avem în plan niciun congres. (…) Nu mi-au cerut, nu mă gândesc la demisie, când va fi gata ciclul electoral vom lua deciziile necesare. Guvernul a fost susținut de patru partide, îmi asum partea pentru PDL – am avut probleme la unii oportuniști, dar votul de ieri (vineri – n.r.) ne-a demonstrat că și la un alt partener, minorități, unele voturi au fost pentru moțiune. Nu toți din grupul minorităților au votat moțiunea”, a spus el.
Boc a spus că responsabilitatea aparține și coaliției, reiterând că „prefera” un fair-play. „Aceasta e viața democratică, preferam un fair play, un partid care nu mai vrea să ne spună, Guvernul se retrăgea și se oferea șansa unui nou guvern. Doar în Parlament, prin vot mascat secret, s-a văzut intenția unor colegi. PDL se mobilizează în moment grele, când Năstase amenința cu desființarea, Tăriceanu ne-a dat afară de la guvernare, PDL se mobilizează la greu și adevărații PDL-iști se mobilizează la greu”, a mai declarat el.

Tags:
Inchide