Eugen Teodorovici: Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor

Eugen Teodorovici: Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor
Publicat: 27/11/2019, 23:05

„Recunosc că l-am făcut șobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia și m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul”, a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri seara, la România Tv.

Fostul ministru de Finanțe a explicat și de ce nu a vrut să demisioneze din funcția de conducere pe care o avea în PSD.

„Dacă asiguram partea de organizare a Congresului, nici nu participam la acest Congres. Asta a fost motivația mea în fața colegilor de ce nu pot să fac acest pas de a demisiona. Poate sunt un pic mai încăpățânat decât alți colegi. Ce s-a discutat acolo rămâne acolo. Nu a existat povestea cu Biblia. Demisia doamnei Dăncilă a fost decizia dânsei. Nu a fost nici pe departe ce s-a scris în presă. Nu o să mă duc în instanță”, a completat Teodorovici.

Acesta a precizat că este deranjat de apelativul Orlando, folosit în emisiunea difuzată de România Tv.

„Orlando mi-a zis măgarul ăla de Rareș și Gușă. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis «dandy de la Fonduri Europene» și căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. Ăsta e numele meu, așa m-au botezat părinții mei”, a explicat Eugen Teodorovici.

El a mai spus că deși nu a fost mai mult de 20 de ori în discoteci sau cluburi, tot a rămas cu apelativul „Orlando Discotecarul”.

Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD, la finalul unui CEx marți care a durat aproximativ șase ore. Conducerea interimară a fost preluată de Marcel Ciolacu. La ședință, Eugen Teodorovici a fost singurul care nu a vrut să demisoneze din funcția de președinte executiv al PSD, chiar dacă toți vicepreședinții partidului au luat această decizie, potrivit unor surse politice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase