Eugen Tomac: Duamna Veorica, rămâneți în vacanță!

Eugen Tomac: Duamna Veorica, rămâneți în vacanță!
Publicat: 01/08/2018, 17:32
Actualizat: 26/03/2019, 16:48

Președintele PMP, Eugen Tomac a postat astăzi un mesaj pe Facebook pentru premierul care pleacă în concediu:

„Duamna Veorica, rămâneți în vacanță! Veorica a plecat în concediu. Drum bun! Distracție plăcută! Să sperăm că o să-i placă atât de mult în vacanță încât nu se va mai întoarce la Palatul Victoria. Asta pentru binele poporului nostru, mult încercat în ultimele zile, luni, ani, de această guvernare. În numele românilor triști și secați de nemulțumiri, duamna Veorica, vă rugăm, nu reveniți în fruntea Guvernului! (…) În numele tinerilor scârbiți de vremurile pe care le trăiesc, vă rugăm, găsiți-vă alte preocupări! În numele românilor de rând care văd, pe tarabe, prețuri mai mari în fiecare zi, vă rugăm, este liber postul de secretară la Videle!”, transmite președintele PMP, Eugen Tomac, pe Facebook.

Tomac critică prestația de prim-ministru a Vioricăi Dăncilă și enumeră problemele cu care se confruntă cetățenii români.Liderul PMP adaugă că locul Vioricăi Dăncilă nu este la Palatul Victoria.

„În numele unei țări întregi care trăiește coșmarul scumpirilor permanente ale energiei, deși avem resurse naturale pentru mai multe țări din Europa, vă rugăm, scutiți-ne de prezența dumneavoastră! În numele pensionarilor prostiți cu încă o sută de lei în buzunar, duamna Veorica, vă rugăm, nu mai scoateți ce este urât și rău din noi! Nu mai vrem niciun pic să fim îndârjiți, revoltați, nemulțumiți, frustrați, îngândurați, nefericiți. De aceea, duamna Veorica, rămâneți acolo unde sunteți. Nu e locul dumneavostră la Palatul Victoria!”, adaugă președintele PMP.

Postarea lui Tomac, vine după mesajul fostului președinte PMP, Traian Băsescu, care în aceeși manieră ironică, i-a cerut Vioricăi Dăncilă să demisionezedin fruntea guvernului, dacă „are un minim de patriotism”.

Săraca femeie este pusă de Dragnea să facă lucruri pentru care nicinu este pregătităși care, chiar dacă îi sunt scrise sau șoptite de consilieri,nu le poate citi corectșinici ține minte. Dacă femeia asta ar aveaun minim patriotismar înțelege că nici unui cetățean nu-i este permis ca de la înălțimea funcției de prim-ministrusă împingă țara către penibil, continuând să-și exercite funcția cu o înduioșetoare inconștiență.Vă rog, plecațide la Palatul Victoria Doamnă Dăncilă!”, a fost mesajul lui Băsescu pentru Dăncilă.

Viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuțiile premierului Viorica Dăncilă privind conducerea operativă a Executivului, potrivit unei decizii publicate marți în Monitorul Oficial.

Surse guvernamentale au spus, pentru MEDIAFAX, că prim-ministrul Viorica Dăncilă se află în concediu de odihnă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase