Europol: „Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!”

Europol: „Știe domnul Cîțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!”
Florin Cîțu
Publicat: 13/03/2021, 12:53

Sindicaliștii de la Europol îl atacă pe premierul Florin Cîțu și spun despre acesta că „habar nu are ce înseamnă un polițist bun”. Cei de la Europol prezintă cazul unui polițist care a salvat mai multe vieții în timpul unei misiuni.

„Să mai huiduim un polițist, un bugetar! Știe domnul Câțu ce înseamnă să fii un polițist bun? Vă spunem tot noi, habar nu are!

„Nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus”

De fapt nici nu îl interesează că agentul de poliție Rusu Constantin și-a onorat jurământul depus, acela de a pune viețile altora mai presus de viața lui, cu lacrimi ascunse și cu gândul că cei trei copii ar putea rămâne fără tată! Ieri a salvat două vieți”, au scris sindicaliștii de la Europol pe Facebook..

Potrivit Europol, incidentul a avut loc pe o stradă din Municipiul Roman. Polițistul a văzut flăcările, a intervenit imediat, a scos două persoane din autoturism, a blocat circulația, evitând astfel propagarea incendiului și la alte mașini.

„Nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentul de mulțumire sufletească și bucurie”

Sindicaliștii și-au încheiat mesajul cu un nou atac la adresa politicienilor.

„Niciodată, vreun ministru, prim-ministru, etc nu vor putea să le ia polițiștilor adevărați sentimentul de mulțumire sufletească și bucurie, care apar atunci când… prelungești o viață! Nu meritam să ne fie demnitatea călcată în picioare de niște politicieni de hârtie care nu-și doresc decât să slăbească puterea polițiștilor! Constantin Rusu este imaginea adevărată a Poliției Române, nu ce încearcă conducătorii vremelnici, manipulatori, perfizi și lași să ne arate”, mai transmit cei de la Europol.