EXCLUSIV VIDEO | Mesaj de SĂRBĂTORI pentru cititorii GÂNDUL din partea ministrului Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan

Publicat: 27/12/2023, 12:24

După o perioadă complicată, de sărbători, gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, dar și către politicienii în care românii și-au pus speranțele în 2019. Și în care și le vor pune și în anul 2024. În acest context, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ministrul Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, le urează „Sărbători fericite” cititorilor GÂNDUL într-un mesaj în exclusivitate.

În mesajul adresat cititorilor Gândul, ministrul Digitalizării transmite ca de sărbători să ne amintim cu toții de valorile care guvernează umanitatea. În primul rând de toleranță, urmată de înțelegere și bunătate, spune cel mai tânăr ministru din cabinetul Marcel Ciolacu.

„În primul rând, mulțumesc pentru invitație. onorează pot adresez dvs. Trăim vremuri foarte complicate, atât în România, cât și între în întreaga lume. Eu cred foarte mult așa cum acum 2000 și un pic de ani venirea Domnului nostru Isus Hristos pe pământ a dus pacea și speranța, sper din suflet și aceste sărbători de iarnă ne aducă către valorile care guvernează umanitatea: înțelegerea, bunătatea și în primul rând, toleranța unora față de ceilalți, pentru nu este neapărat ne iubim fiecare cu fiecare și cred este foarte important ne respectăm în primul rând pentru a conviețui și pentru a ne dezvolta și moderniza ca și societate, transmite Bogdan Ivan, ministrul Cercetării și Digitalizării.

Este important să îi avem pe cei dragi la masa de Crăciun, subliniază ministrul. Iar, că tot ne aflăm în perioada Crăciunului, acesta le amintește românilor că este un moment prielnic să ne amintim și de semenii noștri, aflați în nevoie.

Cred cel mai important lucru acum e să-i avem alături de noi pe cei dragi la masa de Crăciun. Iar dacă putem aducem o bucurie oricui aflată în nevoie, cred că e cel mai potrivit moment să o facem, adaugă Bogdan Ivan.

2024, un an decisiv?!

„În numele meu și al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării vreau să vă doresc sărbători cu bucurie, pe cei dragi aproape și mai multă speranță și mai multă bunătate în întreaga noastră societate românească”, a transmis cititorilor Gândul, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Acesta a adăugat că anul 2024 poate fi un an crucial pentru viitorul țării noastre.

„Cred foarte mult că anul 2024 poate fi un an decisiv pentru viitorul României. Așa că nu-mi doresc decât ca bunul Dumnezeu să binecuvânteze poporul român, România și pe fiecare dintre români, oriunde s-ar afla pe acest pământ. Toate cele bune, Sărbători fericite!”, a conchis Bogdan Ivan.

În vârstă de 32 de ani, Bogdan-Gruia Ivan a studia Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – specializarea Administrație Publică la Universitatea Babes- Bolyai din Cluj-Napoca, în perioada 2009-2012.

Are un Masterat obținut în 2014 în  Comunicare și Relații Publice, iar din 2016 a urmat cursurile de doctorat la Școala Doctorală de Sociologie a Universității din București. El este originar din Bistrița Năsăud.

CITIȚI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV | Ministrul Digitalizării promite realizarea cloudului guvernamental în proporție de 70% ”până la începutul anului 2025”

VIDEO | Cazul aeronavei românești blocată pe aeroportul Vatry-Paris, în atenția presei franceze / Suspiciuni de migrație ilegală spre SUA

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Opere pierdute ale Fraților Grimm, redescoperite în colecția unei biblioteci din Polonia