Fake-news. Așa-zisele percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă nu se confirmă! Fostul premier, declarații exclusive pentru GÂNDUL.RO: ”E o minciună!”

Fake-news. Așa-zisele percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă nu se confirmă! Fostul premier, declarații exclusive pentru GÂNDUL.RO: ”E o minciună!”
Fake-news marca G4media. Așa-zisele percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă nu se confirmă! Fostul premier, declarații exclusive pentru GÂNDUL.RO: ”E o minciună!” | FOTO - Mediafax
Publicat: 14/10/2020, 20:10
Actualizat: 14/10/2020, 20:22

Procurorii din Topoloveni, împreună cu polițiști de la Investigații Economice, ar fi demarat cercetări într-o anchetă în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni. Informația ”bombă” transmisă în spațiul public de G4media a fost aceea că beneficiarul respectivelor tranzacții ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, soțul fostului premier Viorica Dăncilă, iar perchezițiile ar fi avut loc chiar în biroul acestuia.

GÂNDUL.RO., contactând-o pe Viorica Dăncilă, devoalează acest scenariu cusut cu ață albă, totul fiind, de fapt… FAKE-NEWS.

Potrivit G4media, aceste percheziții au fost efectuate ”în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină”.

Viorica Dăncilă: ”Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu. Aș vrea să știu și eu cine a furnizat această informație!”

Așa-zisele ”percheziții” la biroul soțului Vioricăi Dăncilă nu se confirmă, iar în realitate avem de-a face cu un fake-news marca G4media. Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a transmis – ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO – că totul este doar o ”minciună”.

Viorica Dăncilă mai spune că este ”regretabil” că pot fi propagate asemenea informații false, mai ales în perioada în care se discută foarte mult despre listele parlamentare.

”Este un fake-news, o minciună! Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu. Aș vrea să știu și eu cine a furnizat această informație! În această perioadă, în care vorbim despre liste pentru parlamentare, în care se vorbește despre vulnerabilitate, este regretabil că se propagă asemenea informații! Nu aș vrea să lansez vreo acuzație, să spun că în spatele acestei așa-zise știri știe se află cineva din partid!”, a declarat Viorica Dăncilă, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO.

Am fost europarlamentar şi premier. Nu cred că un fost premier al partidului poate fi exclus de pe listă”

Viorica Dăncilă dorește să obțină un loc în Parlamentul României, la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie, numai că PSD Teleorman este condus de unul dintre ”oamenii” lui Liviu Dragnea, Adrian Gâdea.

Fostul premier al României a declarat că s-ar dori să candideze din partea PSD Teleorman Carmen Dan, iar Liviu Dragnea, chiar dacă se află în spatele gratiilor, are influență în partid.

„Liviu Dragnea, chiar şi din închisoare, are o influenţă asupra mai multor lideri din PSD Teleorman. Liviu Dragnea nu mă doreşte pe listă la parlamentare pentru că nu am dat amnistie şi graţiere, aşa cum a insistat. Liviu Dragnea o doreşte pe listă pe Carmen Dan. (…) Am încredere în vorbele preşedintelui Marcel Ciolacu, care a spus că un fost premier PSD trebuie să se regăsească pe listele partidului la parlamentare. Am fost europarlamentar şi premier, deci înţeleg şi exigenţele Legislativului. Nu cred că un fost premier al partidului poate fi exclus de pe listă. Aşa cum a spus şi Marcel Ciolacu, nu cred că trebuie să ne omorâm foştii lideri ai partidului”, a declarat Viorica Dăncilă pentru adevărul.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York